måndag 22 december 2014

Luftrenare allergiförbundet

Astma- och Allergiförbundets rekommenderade produkter ska ses som en vägledning för konsumenten i sökandet efter produkter som är bra ur allergisynpunkt. Ja, jag godkänner att ta emot nyhetsbrev från Astma och Allergiförbundet. Besöksadress: Rosenlundsgatan 5 Stockholm.


Luftrenare för alla typer av hushåll som renar från pollen. Dessa apparater kan göra din vardag mer behaglig då astman eller allergin är som värst. I testet har vi utgått från att man ska kunna sova med luftrenaren påslagen.

För samtliga apparater i jämförelsen innebar det den . Godkänd och med extra lång räckvidd. En luftrenare kan vara en särskilt bra investering om du lider av astma eller allergier, då den filtrerar bort partiklar och orenheter i luften, och därmed kan göra . Om dammsugaren däremot har bra filtrering och ett tätt system blir luften renare än den som finns i rummet vanligtvis och dammsugaren fungerar såldes som en luftrenare. Vaknar du upp med täppt näsa och svullna ögon? Upplever du att du har luftföroreningar hemma och att din allergi blir värre?


Oavsett om du lider av pollenallergi, astma eller någon annan allergi kan en luftrenare vara något för dig. Dålig luft hemma kan göra dig sjuk. Om ventilationen i ditt hem inte fungerar som den ska, .

Oxygen luftrenare EAP3är rekommenderad av astma och allergiförbunde toch även av Smartsons testpiloter rekommenderar EAP300! Electrolux diskreta design gör att denna luftrenare passar i alla interiöra miljöer. Blueairs luftrenare filtrerar effektivt bort luftburna partiklar inomhus.


Coway inriktar sig på luftrenare med extra låg energiförbrukning, bättre och fler filter samt innovativa funktioner. Sverige lider av pollenallergi (hösnuva) och ännu fler lider av andra typer av luftburna allergier. Inomhusluften är inte bara full av pollen utan innehåller även djurallergener, damm, kemikalier, mögelsporer och andra partiklar som kan orsaka allergier och astma.


Martin Kinnander tillhör en av dessa som årligen drabbas och lät därför Astma och allergiförbundet granska E-kloks sortiment av luftrenare. Efter många utförliga tester fick E-klok:s luftrenare från Coway godkännande att bära Astma och allergiförbundets prestigefyllda svala. Något som Coway tillsammans . Camfil City S är ett exempel på en luftrenare bäst i test. Läs mer om denna fantastiska luftrenare och om de andra vinnarna nedan.


Kombinerad luftvårdsprodukt. Få bättre inomhusluft och optimal luftfuktighet med en kombinerad luftfuktare och luftrenare från Philips. Effektiv på stora rum och öppna planlösningar.


Feedback på inomhusluften i realtid. Filtrerar bort 9 av partiklar och allergener. Styr via appen Air Matters. Rekommenderad av Astma- och allergiförbundet.

Börja därför med att fastställa behovet, vad ska luften renas från?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg