onsdag 31 december 2014

Ivt 290 manual

I Rego 4finns en behörighetsnivå för installatören som gäller installationsinställningar. Slutanvändaren får under inga omständigheter göra inställningar i denna nivå, vilket kan orsaka allvarliga fel i elpannans drift. Elpannan är utrustad med ett intelligent.


Ersätter bla: Autoterm 20 22 C20 Elektro Standard 20 220. Den rostfria varmvattenberedaren med elanod ger korrosionsskydd för alla vattentyper.

Signalord i början av en varning markerar vilket slags och hur allvarliga följderna kan bli om säkerhetsåtgärderna inte följs. ANVISNING betyder att sakskador kan uppstå. SE UPP betyder att lätta eller medelsvåra personska- dor kan uppstå.


VARNING betyder att svåra personskador kan uppstå. Avläsningar av systemets status samt felsökningar sker från menyträdet. Användarhandledning och installatörshandledning. Om du skulle sakna några .

Jag tycker att det har blivit fjuttig med värme. Elementen blir ljumna, men inte varma. Har fått problem den senast månaden med att min anläggning verkar i stort sett konstant värma varmvatten med eltillskott. Idag var det till -i ute temp trots det så använder den eltillskott. IVT 2- Varmepumpsforum.


Tidigare år har den kunnat köra utan eltillskott ibland ned till -6. Men som det är nu så, syns vattenkranen och blixten . Det har dock varit problematiskt att få okey värmefördelning i huset. I huset finns ca: st vattenfyllda radiatorer, varav fungerade tillfredsställande. Resterande förblev antingen kalla eller ljumma. För någon vecka sedan byttes . Undrar därför om det finns någon som har uppfattning om vad den vanligaste orsaken är till felet Fel på eltillskott?


Nibe F7i ett enplanshus på 146kvm i Körlinge, norr om Stockholm. Jag ser att designen på kontrollenheten har andra färger. När vi inte är på plats i fritidshuset är detta helt onödigt. Med hjälp av ett relä kopplar jag därför bort varmvattentempgivaren (T3) och kopplar den till en resistor och på sätt luras systemet att varmvattnet är grader och .

Det är kurvan som i första hand styr tempen ut till radiatorerna men rumsgivaren har en viss påverkan. To prevent excessive voltage of PAM output from damaging the IPM and electrolytic capacitor as well as the control printed circuit board (PCB), this circuit monitors the PAM output voltage and turns off the PAM control signal and PAM drive .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg