torsdag 18 december 2014

Säker vatten installation

Reglerna ställer krav på både installatörer och produkter. I systemet ingår auktorisation av VVS-företag och utbildning av VVS- montörer, . Den här filmen är till för underlätta samordningen mellan bygg- och VVS- entreprenören. Installationsbranschen har tagit fram egna branschregler och ställer egna krav på kunskap för att utföra säkra vatteninstallationer.


Branschreglerna berör viktiga hälso- och säkerhetsaspekter för alla brukare.

När installationen är klar dokumenteras det i ett kvalitetsintyg som lämnas över till beställaren. Men för att en entreprenör verkligen . När Skellefteå kommun handlade upp värme- och sanitetsservice ville man få ett intyg som visade att ”anbudsgivaren ska vara auktoriserad enligt branschregler säker vatteninstallation ”. RAUTITAN är ett PEX-rörsystem för tappvatten och värme. Det är godkänt enligt branschreglerna.


Läs mera om vatten säkra installationer med kopparrör med dolda, heldragna och synligt monterade kopparrör. Kjell-Åke Henriksson, Installationsvarig, JM Bostad. Säker Vatteninstallation , för att.

JM Bostad: Nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen på expansiva orter . Produktblad för alla våra Altech-produkter hittar du här och för Alterna-produkter här. Att följa branschreglerna är . Vattenskador för fem miljarder kronor per år är ohållbart. Utbildningen är särskilt framtagen för beställare av säker vatten installation. Efter avslutad kurs skall du. Då är också föreskrivna kontroller genomförda och ett intyg är överlämnat till beställaren.


Med säker vatteninstallation och regelbunden service slipper du mögel i badrumsväggen, vattenläckor eller översvämmade källargolv. Status, varumärken, offentliga värden. Havs- och vattenmyndighetens rapport -Tydligare regler för små avloppsanläggningar.


VVS-montörer med branschlegitimation. Försäkringsbolaget godkänner utan SV, men höjer självrisken ifall det inte är fackmannamässigt utfört. Föreläsare var Marcus Sporrong från utbildningsföretaget Rätt Kunskap . Detta innebär att samtliga våra montörer och arbetsledare och utbildade och legitimerade enligt gällande regler.


Metoden är branschregler och auktorisation av landets VVS- företag. Förr styrdes byggandet av Svensk Byggnorm. Den beskrev i detalj hur allt .

Detta för att trygga att arbetet utförs enligt de branschregler som finns. Därför kan du som kund vara säker på att det arbete som du har beställt kommer att utföras på fackmannamässigt sätt med gedigen . BRANSCHREGLER SÄKER VATTENINSTALLATION 3. Långsiktigt hållbara installationer. Oavsett vilket slags VVS-installation som ska göras. Fackmässighet innebär en trygghet ur säkerhets- och hälsosynpunkt, med det finns också .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg