fredag 12 december 2014

Vattenburen handdukstork som element

Våra handdukstorkar från välkända leverantörer ger god värmegivning, fungerar även som radiatorer. För vattenburen värme, endast eluppvärmd eller kombinerad vattenburen och eluppvärmd. Då är det en god idé att ersätta ditt vanliga element med en handdukstork. En vattenburen handdukstork kan användas nästa till vilket badrum som helst.


Den kan antingen kopplas till en befintlig värmekälla eller värmesystem, alternativt drivas med en elpatron.

Den ger en behaglig och jämn värme och kan, om den är stor nog, ersätta ett vattenburet element. Vi står i startgroparna för att renovera vårt badrum och skulle vilja använda en handdukstork som element. Badrummet är på ca kvm. En av väggarna är en yttervägg, med ett litet fönster. Vi kommer visserligen att ha golvvärme, men vår bostadsrättsförening vill också att vi har en vattenburen radiator.


Kan man i ett litet badrum (ca m2) ersätta det lilla värmeelemenet med en vattenburen handdukstork som skall fungera både som värmeelement och tork? Handdukstork från Purmo – för vattenburen värme. Vattenburen handdukstork - anslutning?

Byta ut radiator mot handdukstork - hur vet jag om. Hyllplats: Välj varuhus Loading. Slut Begränsat lager I lager. Håller handdukar varma och torra samtidigt som rummet värms upp. Ersätter element i badrum med vattenburen uppvärmning.


Ej för inkoppling på tappvattensystem. Endast för icke syresatt . I ett hem med VVS och element som är vattenburna så kan man också installera vattenburna handdukstorkar. Det här är faktiskt ett riktigt smart val eftersom vattenburna handdukstorkar är energisnåla och enkla att använda. Har du redan en radiator i ditt badrum så kan du kanske koppla torken direkt till denna.


Det finns flera anledningar till att installera en handdukstork hemma i badrummet eller i relaxen. Dels för att den hjälper till att torka och värma handdukar, men också för att den kan fungera som värmekälla och driva bort fukt ur badrummet. Har man då en handdukstork på både el och vatten kan man ju enkelt sätta på handdukstorken på el när man ska torka handdukarna från stranden. För många handlar det om vad som är enklast.


Om du ska renovera och idag har ett element kan man enkelt byta detta till en handdukstork. Ja, som Harald säger så är ju en vattenburen handdukstork en radiator, och en rätt inställd handdukstork är ingen skillnad mot en rätt inställd radiator av traditionell typ.

En handdukstork som är vattenburen och som går på samma ledningar som elementen räknas som element. Dvs styrelsen har helt enkelt inget skäl att ge dig och väljer därför det alternativ som styrelsen tycker är bekvämast för dem personligen. Jag har inte hört talas om någon tidigare som nekats installera vattenburen handdukstork kopplad till radiatorrören. Några tekniska aspekter på detta kan jag inte se att det . Ibland dyker det upp frågor som är viktiga men lite knepiga att förstå. En av dessa på sistone har varit frågan om man får koppla på en handdukstork istället för ett befintligt standardelement.


Svaret är ja och nej – det beror helt enkelt om du har element kopplat på ”öppet system” d. VVC (tappvatten) eller ”slutet system” . Rätt temperatur, effekt och. Man kan välja mellan en helt elektrisk handdukstork eller en mixed version, varvid elpatronen fungerar som extra tillbehör till den vattenburna versionen. I Mixed-modellen används både en etthålsventil . Vi på Carbe har åsikten att, då det ofta sitter ett element i samma utrymme kan vi ersätta detta element med en dimensionerad handdukstork vattenburen. Med en energi effektiv handdukstork får ni en prisvärd handdukstork. Elektriska handdukstorkar var det enda som erbjöds av marknaden tidigare, den låga effekten och . HANDDUKSTORK EL BATH DELUXE ROUND MATT KROM 63X1CM.


Round handdukstork Modern handdukstork med runda rör i mattborstat stål. Välj ett utförande och en design som du gillar! Design och kvalitet är viktigt. Du ska förhoppningsvis ha.


Vilket uppvärmnings- och rörsystem finns i fastigheten? Effekten på en vattenburen handdukstork kan skilja. Tänk dig om du kunde svepa in dig själv i en varm handduk varje gång du kliver ut ur duschen. Vi har många olika typer av handdukstorkar för dig att välja på, el eller vattenburen , rak eller böjd. Varför inte en handdukstork som är svängbar eller som är formad i bågar?


Här hittar du din vattenvärmda handdukstork. Kanske har du tidigare haft ett vattenburet element i badrummet? Med den vattenburna handdukstorken får du inte bara en värmekälla utan även en plats att hänga dina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg