onsdag 10 december 2014

Innova värmepumpar

Att luftvärmepumpar är ett smart och modernt sätt att värma upp inomhusklimatet är nog alla överens om. Vi finns i många hus och stugor med nöjda kunder . Byggd och utvecklad för vårt nordiska klimat. Hög värmeeffekt och energieffektiv även vid låga . Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt.


Du ska köpa luftvärmepump och vill snabbt få reda på vilken som är den bästa värmepumpen idag.

Och du har kommit helt rätt! På denna sida kommer vi nämligen att titta närmare på vilka luftvärmepumpar som vunnit i testerna den senaste tiden. Men du kommer också att få veta vilka saker . Den är utveckla i Sverige för att klara vårt nordiska klimat och ge mycket värme även när det är riktigt kallt utomhus. Ahlsell AB som står bakom varumärket har en lång och stor erfarenhet av värmepumpar.


Möjlighet att spara upp mot av energibehovet. Rotationskompressor som ger lägre ljud och mindre vibrationer på utomhusdelen vilket ger lång livslängd. Nattsänkningsfunktion vilket ökar valmöjligheten till lägre och ökad besparing.

Innova Titanium med R32. Turboeffekt för snabbare uppvärmning. Trågvärmare i utomhusdelen . För korrekt användning, läs denna manual noggrant innan enheten tas i drift och förvara den lättåtkomligt för senare bruk. DRIFT- OCH SKÖTSELMANUAL. Inte ett smack alltså, hade inte ens en aning om att dessa värmepumpar fanns.


INNOVA IWMH09NI Wifi ( Inomhusdel). Men det står iof ingenting om att de här pumparna stänger ned vid -ºC och startar igen vid -ºC ivf så på så sätt kanske dessa pumpar t. Sanyopumpar som Ahlsells också . Räntefri delbetalning upp till mån. Test av värmepumpar är ett av alla test som Folksam genomför årligen. Hos oss hittar ni det som passar till just er och ert boende. Värmepumpar för alla storlekar på hus.


Inte säker på vilken modell som passar er bäst, kontakta oss! Att tänka på vid användning. Märkskylten anger enhetens klimattyp.


Arbetstemperaturområdet ( utomhus) för enhet med endast kyla är 18˚C~ 43˚C. För enhet med värmepump är området -7˚C~ 43˚C.

Ahlsell Sverige AB (Ahlsell) har i första hand bestritt ändring. I andra hand har bolaget yrkat att det registrerade märket ska bestå med den begränsningen att det ska avse värmepumpar , uteslutande drivna genom. Det händer att det ringer kunder till oss, som menar att de har fel på sin värmepump. Här har vi samlat de vanligaste felen, och hur du går tillväga för att lösa dem. Vi är ackrediterade och innehar certifikat.


Vi installerar och utför service av alla fabrikat. Utomhusdel Kompakt Pulverlackerad Fläktstyrning Elektronisk expansionsventil ErP godkända. Dubbelrotationskompressor som ger lägre ljud och mindre vibrationer på . Värmeeffekt: (min - max 0) kW.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg