torsdag 25 december 2014

Ivt frånluftsvärmepump

Våra frånluftsvärmepumpar återvinner värmen som redan finns i ditt hus, och som annars hade ventilerats ut. På så sätt kan de både producera värme och varmvatten till en mycket låg kostnad. Den är också perfekt när du byter ut en tidigare frånluftsvärmepump , oavsett märke.


Dessutom ger den tillgång till mer varmvatten än någonsin tidigare – upp till 2liter i . Produkten har utgått och ersätts av Vent 202.

Filmer om skötsel: Luftning samt påfyllning av panna . Möjligheten att låsa elpannans effekt på eller kW för att inte överstiga kW tillförd effekt gör att värmepumpen klarar BBR- kraven för . Sammanfattning: ComfortZone dominerar testen inom alla testade områden. Idag sitter en gammal frånluftsvärmepump installerad. Bergvärme gick helt enkelt inte att försvara rent ekonomiskt tyckte han.


Tips för dig med frånluftsvärmepump. Läs mer om frånluftsvärmepumpar från IVT . Kalkyl för: 2-plan, 2kvm, golvvärme, extraisolerat, Nyköping.

Här har av skadorna gällt kompressorn. Nibe Fighter 310P hamnar på andra plats med 5skador varav 2gäller kompressorn. På Elmia Fastighet, 24–september i Jönköping, lanseras.


Du ställer bara in hur varmt du vill ha i huset på panelen som har en lättavläst display. Anläggningens dator ser till att du alltid får maximal värmeeffekt och bästa värmeekonomi. Elpatronens effekt kan anpassas i linje med BBR-kraven för mindre villor och bostadsrätter. IVT frånluftsvärmepumpar. Byter ut inomhusluften och ger sundare klimat.


Vi säljer frånluftsvärmepumpar från Nibe och IVT. Den perfekta lösningen för utbyte av frånluftsvärmepump. Den är utvecklad för att motsvara moderna krav på besparing, komfort, miljö och design.


Perfekt när du ska byta ut en tidigare frånluftsvärmepump , oavsett tidigare märke. Bergvärme utvinner istället från jorden och frånluftsvärmepumpen tar från befintlig luft i fastigheten. Kompressorn är inverterstyr vilket innebär att den automatiskt anpassar värmen efter husets behov. Genom att läsa igenom denna manual, kommer du att få ut mesta möjliga av din värmepump.


Förvara manualen i värmepumpens omedelbara närhet då den är en viktig handling i händelse av driftstörningar eller larm.

Perfekt för dig som vill byta ut en äldre frånluftsvärmepump. Upp till procent effektivare än tidigare modeller. Duscha hur länge du vill. Smidig installation gör bytet enkelt och bekvämt för dig.


Frånluftsvärmepump som byter ut inomhusluften för ett sundare klimat. Fyllda med den senaste tekniken som kombinerar effektivitet, miljöhänsyn och ekonomi. Vi hjälper dig att hitta rätt lösning i form av t. Har ditt hus ett ventilationssystem är det en bra idé att fundera på en frånluftsvärmepump , för att värma både huset och varmvattnet.


En frånluftsvärmepump tar vara på den varma luft som finns i huset och som normalt försvinner ut med ventilationen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg