onsdag 24 december 2014

Värmepressar

En värmepress är ett utmärkt komplement till heat transfer vinyl, när du vill skapa dina egna tryck på textil av olika slag. Med en värmepress kan du ställa in det gradantal du vill ha och du får ett jämt tryck över hela ytan. Textilintrycket är ett screentryckeri med fokus på försäljning av transfertryck och värmepressar för applicering av transfers på textila material. Vi är en komplett leverantör av både skärplottrar och foliematerial för textilt bruk.


Vi utför även legotryckning med transfertryck, direktbrodyr samt erbjuder lager- och logistiktjänster. Sprint Mag XS Digital 15x15cm.

VÄLKOMMEN TILL HOT SCREEN. Den passar utmärkt både för nybörjare och professionella användare. Vi har de senaste åren framställt miljövänliga värmetransfer med hög kvalité och till rätt pris.


Värmepressar för textiltransfer. Spandex erbjuder en variation av värmetransferpressar som använder en konstruktionskombination av värme och tryck för att permanent bädda in grafik i ett brett urval av underlag. Frånvaron av dyrt bläck, skärmar eller klichéer i den här produktionsprocessen innebär att användning av . Spandex har ett brett sortiment av transferpressar som använder en kombination av värme och tryck för att permanent bädda in grafik på en rad olika substrat. Eftersom inga dyra bläck, filmer eller klichéer används i den här produktionsprocessen är transferpressarna en effektiv, tidsbesparande, märkningslösning med låga .

Secabo TCSMART modular heat press 38cm x 38cm with Bluetooth. Med digitalt kontrollerad temperatur och tidsinställningar är kvaliteten på dessa maskiner oöverträffad. En bra värmepress som kan trycka på alla vanliga material som t. T-shirts, byxor och många andra material av den typen. Denna värmepress är mycket enkel att använda, allt man behöver göra är att stäl. Perma är en elektrisk och pneumatisk värmepress , avsedd för applicering av värmetransfers på textilier.


Under tiden du värmer på ett plagg hinner du förbereda nästa påvärmning. Den här säkra och tidsbesparande maskinen har automatisk tid- och temperaturkontroll. Detta säkrar ett optimalt tryck pari. Vi levererar värmepressar som är lämpliga för transfertryck, sublimering och folie.


Professionella värmepressar är nödvändig när du arbetar med textiltryck och annan form av profilering. Jämför priser och läs recensioner på Hobbyprodukter. Välkommen till PriceRunner!


Utöver vårt omfattande sortiment från Thermopatch kan vi erbjuda produkter för logistik, . Gelsprinterskrivare för sublimat- och chromablastbläck. Helt ny skrivare som använder gelteknologi i stora patroner vilket gör att risken för uttorkning minskar, lätthanterliga patroner, snabb utskrift, inget externt feedersystem behövs. Färgprofiler, installationsanvisning samt drivrutiner för.

Sefa sublimerings och transferpressar. Sefa har mer än i år designat och tillverkat värmeöverförings pressar för textilindustrin och nu även för sublimering på styva CHROMALUXE substrat. SEFA utmärker sig med hög kvalitet och materialval som håller för hög produktion under lång tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg