tisdag 9 december 2014

Luftavfuktare för krypgrund

Avfuktare för krypgrunder. I krypgrunder är det viktigt med hög luftgenomströmning. Fuktproblem i krypgrund ? Här får du tips om avfuktare i krypgrunden samt fuktmätning och förslag på möjliga lösningar för fuktskador i en krypgrund.


Det finns olika sätt att avfukta en krypgrund.

Man kan ventilera ut fukten i kombination med uppvärmning. Ett annat alternativ är att använda en adsorptionsavfuktare. Det tredje alternativet är att gjuta igen krypgrunden. När passar en avfuktare respektive ventilation och när ska du gjuta igen din krypgrund. Här radar vi upp tio olika kriterier som är viktiga vid köp av avfuktare för krypgrund.


Har du problem med fukt i krypgrund eller torpargrund finns samlad kunskap och avfuktare här. Stoppa fukten i er grund risk för mögelskada- kolla er krypgrund.

Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar. Välkommen till PriceRunner! Diagrammet visar vilken typ av avfuktare som fungerar bäst i olika klimat. Eftersom klimatet för en krypgrund ligger i det röda fältet under alla årstider är adsorptionsavfuktare den överlägsna tekniken för krypgrundsavfuktning. Kylavfuktare är en överlägsen teknik vid varmare temperaturer men fungerar dåligt eller inte alls för . Jag funderar på att sätta in en avfuktare i vår krypgrund.


Ingen dyr sorptionsavfuktare utan en kondensavf. Krypgrund , avfuktare , vilken procent? Rimligt pris för avfuktare i krypgrund ? Installation av avfuktare i krypgrund - min.


Med en våra avfuktare löser du problemet - och får ett bättre inomhusklimat på köpet. Rätt luftavfuktare på rätt plats kan bidra till att förbättra inomhusmiljön utan att du behöver höja värmen. Energimyndigheten har testat luftavfuktare med tre olika metoder . Denna nya versionen av Trygghetsvakt har en enkelledad . TrygghetsVakten är en serie avfuktare framtagna för att skydda huset från fukt, lukt, mögel och radon.


Oavsett om det är en avfuktare för vind eller krypgrund har vi de tryggaste lösningarna för er.

Här hittar du även portabla avfuktare från svenska Veab som tillverkar professionella avfuktare men deras storsäljare är LAF 10 . TVPX 150m² skyddar krypgrunden mot fukt, mögel, radon och dålig lukt. För krypgrund med synliga skador. Exklusivt erbjudande för Villaägarnas medlemmar. För fritidshusägare är fukten problematisk när fritidshuset inte används. I ouppvärmda garage kan fukten orsaka rostskador på fordon och andra föremål som förvaras där.


Alla de här problemen går att lösa . Då sorptionsavfuktaren klarar kalla utrymmen är den lämplig i de flesta utrymmen som behöver avfuktas. Energiförbrukningen på denna typ av avfuktare kan dock bli en överraskning. Våra avfuktare och krypgrundsavfuktare är marknadens effektivaste och energisnålaste avfuktare. Våra avfuktningsaggregat är avsedda för krypgrund , torpargrun källare, vin torkrum, garage mm. Svensktillverkad adsorptionsavfuktare som avfuktar utrymmen på upp till 2m² med kapacitet på upp till.


I det hus vi planerar att köpa har det i krypgrunden börjat växa lite mikrobiell påväxt på blindbotten. Vi funderar på att installera en avfuktare i grunden för att komma tillrätta med förhöjda fuktvärden delar av året. Huset är från -8 det är plats på marken och krypgrunden är .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg