fredag 26 december 2014

Kinahatt till skorsten

Köp kinahatt, en cirkulär takhuv som är bra som regnskydd med muffanslutning. Hej Jag har en tråd här tidigare om en Cronspis som nu blivit renoverad men där orsaken till problemet delvis varit att regn kommit ner i skorstenen. Vatten rinner in och fördärvar. Takhuvar med cirkulär anslutning - Luftbutiken.


Takhuv K 1Svart- Butiken för ventilation och skorsten på nätet,rh:soliduct. Tillbehör badtunna - Gnistskyd kinahatt från Sotarns Badtunnor,rh:badtunnor.

Kinahatt – cirkulär takhuv till lågt pris! Stort sortiment av kinahattar för ventilation. Tillverkat av rostfritt syrafast stål. Finns även för vår 1mm skorsten.


Stilren, hindrar att vatten regnar ner genom skorstenen. Mycket lång livslängd jämfört med galvade. Med ett säkerhetspaket för din skorsten kan du trygg njuta av värmen från din braskamin.


Genom att kunna avläsa temperaturen får ökad förståelse för vilken mängd brännbart material som kan användas i eldstaden innan temperaturerna blir för höga.

Du får också skorstenen och eldstad att hålla längre genom optimal. Dags att sota skorstenen eller skaffa en skorsten till bastun? Hos oss hittar du dina skorstenar till både kaminer och bastur. I vårt sortiment har vi bland annat skorstenshuv, regnskyd emaljrör med eller utan böj, rökrör och vinkelrör från bland annat Harvia.


Harvia är ett märke som kan bastu och bastuaggregat. ABC-KH 1Svart kina hatt Takhuv. För enklare anläggningar och självdragssystem. Försedd med regnskydd och insektsnät.


Kineshatten tillverkas som standard i lackad stålplåt. Lgerföres i svart och tegelröd. Till andra takprodukter, som papp och taktegel, finns även för dessa gummistosen FLASHERS tillverkad av EPDM-gummi.


Köp takhuv k 1Svart - Svensktillverkad cirkulär takhuv med muffmått. Soliduct Ventilation- när pris är lika viktigt som kvalité. Takhuvens framkant klipps (fasonklipps) på plats eftersom dessa pannor kan läggas med olika avstånd till skillnad från 2-kupiga betongpannor som levereras klippta. Klicka här för montageinstruktion. Vid beställning ange fabrikat på takbeläggningen.


Komplett skorstensböj (grå, 150).

Eventuellt kan extra brandtätningsmassa och tätgarn behövas för att få en tät anslutning. Skorstensradiator 5mm. Safepipe grundpaket är ett schaktlöst och låsbandsfritt skorstenssystem som skall monteras rakt upp ifrån eldstaden som inomhusmontage. Avståndskrav till brännbart . Snurran Aspiromatic förhindrar effektivt nedfall i skorsten och förbättrar draget väsentligt. Jämnare förbränning och mer ekonomiskt utnyttjande av energin.


Se information i nedanstående dokument. Om eventuell bottenplatta önskas (1C dimension 250x250) önskas tillkommer 6:- på . Hos oss finner du allt du behöver för att genomföra arbetet till ett bra pris. Givetvis står säkerheten i fokus när det gäller rökkanalerna och vi har alla produkter som behövs för ett säkert skorstensbyte.


När du genomfört installationen kan du se fram emot mysiga kvällar framför den öppna spisen. Alla frakter sker med PostNord AB. Ordern skickas oftast dagen efter beställning. Transportörens leveranstid tillkommer. Vi godtar de vanliga kreditkorten samt PayPal.


Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! Monteras enkelt runt skorstenen.


Plåten ska vara så öppen som möjligt typ bara ha stödben ner till skorstenen så man inte hindrar vindens ejektorverkan i ventilationskanalerna när man har en kall skorsten. Smäller man upp oval-runda etc ändrar man på luftgenomsläppet beroende på vindriktning, däremot kan en plåt i kombination med .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg