måndag 22 december 2014

Renovera ac kompressor

Jun Hej Jag undrar om det är någon som renoverat sin ac kompressor ? Min har skurit totalt mitt på motorvägen helt utan förvarning. På saab är dom inte förvånade, verkar hända hela tiden. Kvaliten måste vara usel. Jun Byta ac kompressor själv.


Sveriges Volvoforum posts Jul Byta ac -kompressorn eller bara magnetkopplingen.

Oct Kompressor till AC skurit! Renovera ac-kompressor, var? Vart ska han vända sig för att få den renoverad? Hjälp med att Shimsa om magnetkopplingen. Jun Nån AC - kompressor expert?


Kan man renovera en AC-kompressor själv? Sep men det ska finnas en äldre tråd om nån som undrade just om varför det var så grymma verkstads priser oh så var det om nåt annat strul osv. AC kompressorer och han sa att det var dyra delar!

Då tackade kompressorn för sig och magnetkopplingen brann upp. Har fått pris från Jaguar på 12. Ska man räkna med fungerande AC på halvgammal Jaguar.


AC Problems, Compressor Clutch Repair, Volvo 85 V7 S7 etc. CFGJQKwnjHs Similar Oct Uploaded by Robert DIY AC Clutch Repair: to hours. Svenska Avantia AB är en av få specialister på AC -renoveringar och gav Camarons kärvade pump nytt liv. Redan kort efter att vi köpt Camaron märkte vi att det inte stod riktigt rätt till med bilens AC -pump. Förutom att det inte blev riktigt kallt med AC :n igång så slirade och hoppade fläktremmen av vid några tillfällen.


Jun Man sköljer inga AC -system i bilar, sen är ovan någorlunda rätt förutom att det forfarande INTE är olagligt att även fylla köldmediet i din egen bil. Ska du däremot jobba med andras bilar krävs ackreditering och personligt kylcertifikat. Om man haft ett kompressorhaveri är sköljning ingen dum idé för att få bort . Aug Hittade ingen bra tråd om renovering av AC.


Någon som renoverat den eller bytt ut den. Mar Hej, Jag köpte en begagnad bil för en månad sedan, och nu är det såklart oljud från ac -kompressorn och spännrullen. Det blir besök hos AC firman, men . Ljudet ändras ( eller försvinner helt ibland) när man slår av och på klimatorn. Tittade på kompressorn och ser att den är 2-delad med en bultkrans just bakom remskivan, är det så att .

Finns det något företag här i närheten (eller inte i närheten) som kan renovera en ac - kompressor som läcker olja? Skuren kompressor tänkte jag! Det är branzells som äger det.


Nu drivs endast servo och AC med denna rem, så bilen är körbar, men jag har aldrig kört en så tungstyrd bil! Den är ju näst intill okörbar! Bilar utan servo har man ju haft, men aldrig nåt som varit i närheten av detta!


Då remskivan på kompressorn glappade . AutoPower Forum 5-Serien. Feb Nu erbjuder vi även delbetalning och betalning med faktura via KLARNA! Similar Dec Uploaded by Koen van Cuijck En video guide som visar hur du byter ut luftkonditionerings AC air condition kompressorn i Volvo V70.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg