fredag 19 december 2014

Konstig lukt i huset

Här sammanfattar vi om olika slags lukt i hus. Relaterat även till sjuka hus. Känner du en konstig lukt i ditt hus ? Då kan det bero på fuktskada och mögellukt.


Hur luktar mögel och hur kan du bli av med mögellukt?

Konstig lukt i huset går oftast att åtgärda. Om det luktar konstigt i ett hus finns det två saker att göra. Antingen struntar man i det och vänjer sig eller också gör man något åt det. Det beror givetvis på hur pass intensiv lukten är, men oavsett vad det beror på så går det mesta att åtgärda om man bara tar reda på . Hej, behöver all hjälp vi kan få kring en lukt vi har i delar av huset. Varenda expert på området har gått bet hittills.


Eftersom det tyvärr inte går att maila lukter får jag lov att ge en redig bakgrund.

Vi var på visning i april då ingen avvikande lukt fanns, ej heller under kontraktskrivning och överlåtelsebesiktning . Inga konstiga lukter och huset va bes. Lite hög radon annars va allt. Köpt hus med betongplatta.


Det blev lite bättre efter att vi målat och tapetserat om och även bytt lite golv. Tror att lukten försvunnit bättre om vi hade grundat med en grundfärg som tar bort odörer i alla rum även under tapeterna skulle det ha . Vad är det som luktar skunk? Vårat hus luktar konstigt, vad kan det vara? Få en godare lukt i huset ? Det är en märklig lukt som kommer och går.


Vissa dagar stinker det och andra luktar det inget alls. Jag har kommit så långt att jag inser att det är när det regnar som det luktar mer. Det luktar inte direkt illa, men det är ändå . När den första hösten i det nya huset närmade sig kände husägarna en lukt i huset som blev mer och mer tydlig.


Den påminde inte om mögellukt och de kunde inte förstå var lukten kom från. När arbetskollegorna började kommentera att deras kläder luktade konstigt blev de oroliga och anmälde detta till Anticimex. Om du har upptäckt en underlig eller illaluktande lukt i ditt hem kan det vara ett tecken på en fuktskada. En underlig lukt behöver inte betyda att ditt hus är skadat men då lukter sällan når upp i huset förrän skadan är väl framgången bör du alltid undersöka orsaken till olika lukter. Vissa kan bo hela sitt liv i ett hus med mögellukt utan att känna något, för de vet inte hur mögel luktar, ofta uppfattas det som en unken lukt , jordlukt, instängd.


När barnen flyttar hemifrån och när dom kommer hem på besök så tycker de att det är en unken, konstig lukt i föräldrarnas bostad och som fastnar i kläderna m. Strax efter att familjen flyttat in i huset upptäckte de att huset var mögelskadat. Nu befinner de sig mitt uppe i fasadskandalen med ovisst slut. De längtade efter ett eget hus , med närhet till såväl havet som Malmö. Men efter bara några månader . Det var dålig lukt i mitt hus med. När jag var här på vintern och tittatde som spekulant så sa ägaren att det luktade om färgen i farstun sedan dom målade om där förrra vintern.


När jag väl flyttat in hade jag den tinnerlukten i huset i två månader och i ena sovrummet som . Jag känner igen lukten så fort ngn som bor i ett sådant hus närmar sig. Och det sätter sig i kläder hår, möbler. Den som bor i ett sådant hus blir van vid lukten och märker den inte på samma sätt. Behöver inte alls vara mögel. I samma veva kommenterade en representant från besiktningsföretaget huset , och området, på ett sätt som oroade både Göran och Birgit – en kommentar som sedan aldrig förklarades.


Vet du inte om att det finns en allmän kännedom om dessa husen? Besiktningen visade att huset var fritt från fuktskador men när familjen flyttade in kände de en konstig lukt. SOS Alarm meddelar att räddningstjänsten är på väg till en villa i Blombacka. Unken lukt i äldre möbler, som till exempel byrålådor och garderober, fås enkelt bort genom att man ställer ut små skålar med ättika i lådorna.


Det började med att grannarna kände en konstig lukt från huset bredvid. De hade länge hört hundar som skällde där inne, men när det dessutom började lukta illa fick de nog. Något var allvarligt fel. I huset hittades utsvultna och döda pitbullhundar. Jag har oxå ett LB- hus från -som som sambon och jag köpte för snart år sedan.


Vi märkte oxå precis som du beskriver det en konstig lukt redan från början, vilket bes. Vi blev rekomenderade avfuktare ( krypgrund) och ny plast på marken samt montering av 6st fresh tilluftdon .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg