fredag 26 december 2014

Kia nybilsgaranti vad ingår

Tack vare toppmoderna fabriker, specialutbildade servicetekniker och Kia originalservice kan vi erbjuda års nybilsgaranti , på alla modeller. Hur kan vi erbjuda sju års nybilsgaranti när många av våra konkurrenter bara ger sina kunder två eller tre år? Vad gör man med bilen på verkstaden och varför? Kia Originalservice – Vad är det?


Sammanställning av vanliga frågor och svar ang Kias unika åriga nybilsgaranti från fabrik.

En helt vanlig nybilsgaranti – men. Vad gäller om jag har en taxi eller annan bil i kommersiellt bruk? För bilar som används som. Ingår vägassistans när man köper ny Kia hos en Kia återföräljare? Varje ny Kia inkluderas av Kia.


Kan Kia -ägarna (de som servar bilarna på märkesverkstäderna) presentera sina synpunkter angående bilägandet? Klarlacken på tröskeln vid förardörren släppte direkt efter leverans, lackades om på garanti.

Att Kia har stora rostproblem och att rostangreppen kommer väldigt tidigt är det åtskilliga Kia -ägare som blivit smärtsamt medvetna om. Ett mycket vanligt problem för Kia har varit rost på bakluckan. Kias bilar har helt uppenbart stora problem med rost på bakluckan och i många fall har de uppstått redan första året. Men oavsett bakgrund till formuleringen förstås det att Kia Motors sjuåriga garanti inte är vederhäftig . Backis skrev: Verkar inte finnas inga hårda fakta eller finstilta villkor för vad nybilsgarantin gäller.


Har sökt denna information hos KIA centralt men ej fått svar. Bakgrunden är när Kia började lansera sina bilar med 7-års nybilsgaranti som bara gäller om man servar bilen hos Kias egna auktoriserade verkstäder. Garantibevis och villkor för Förlängd nybilsgaranti ”, vad.


I vagnskadegarantibeviset . Vagnskadegarantin gäller normalt i tre år. Men det största problemet var inte bränsleförbrukningen, utan vad som hände på grund av den. Verkstaden på Hedin Bil ville.


Göran gjorde som verkstaden sa, men snart var det dags för den regelbundna service som Kia kräver av sina bilköpare för att deras garanti ska gälla. Jag åkte till Hedin Bil, som . Det i sin tur är en konsekvens av att vi noggrant övervakar varje del av tillverkningsprocessen i våra fabriker, vi litar på vår kvalitet helt enkelt.

Från och med dags dato kan ägare till Kia -bilar serva sina bilar på icke auktoriserad verkstad med bibehållen 7-årig garanti , under förutsättning att arbetet utförs på ett fackmannamässigt sätt. Garantin gäller under förutsättning att Kias serviceprogram samt service- och reparations-anvisningar följts under . I gruppun- dantagen specificeras vad ett avtal mellan företag får. Kia erbjuder en sjuårig nybilsgaranti. Det regelbundna underhållet. Beskriv vad Ni vill ha hjälp me välj vilket datum som passar och om Ni behöver FRI Lånebil under tiden så återkommer vi inom en arbetsdag till er.


Det är en bidragande orsak till att en begagnad Kia har så bra andrahandsvärde, eftersom det är attraktivt att köpa en bil med garanti kvar. Peter Eriksson ansåg sig lurad på sin nybilsgaranti av Kia. På Kias hemsida står att bilen.


Det verkar som om Kia gör vad som helst för att garantin ska sluta gälla. Du kan leasa din Kia under mån. När du köper en Kia genom Bilhallen får du otroligt mycket för pengarna och det låga förmånsvärdet ger dig pengar över till annat. Sveriges längsta nybilsgaranti från fabrik. Kia satsar på en låg total ägandekostnad där det ingår mer utrustning och teknik, till ett bättre pris än vad många . Kia är ett av de märken som har.


Kontakta oss på Wafab Bil . Vi erbjuder både traditionellt billån och privatleasing.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg