fredag 26 december 2014

Kylföretag

AB Nävragöls Elaffär, holmsjö. MAPA Kylvärmepumpservice AB, kallinge. Carlshamns Rörteam AB, karlshamn. Karlshamns Kylservice AB, karlshamn. Gunnar Karlsen Sverige AB, karlshamn.

Mattssons VVS AB, karlshamn. BJ Kylspecialisten AB, karlshamn. Läs mer om tjänsterna vi erbjuder och hur vi hjälper dig med allt från värmepumpar till vätskekylare. Francks Kylindustri är ett entreprenad och serviceföretag inom området industriell och kommersiell kyla med ca 1medarbetare och en omsättning på ca 440miljoner kronor.


Vi finns på åtta orter i Sverige . Nyligen utsågs ett VVS- och kylföretag som vinnare av priset Årets företagare i Söderköping. Sveriges största rikstäckande kedja av kylföretag ställer ut på Svenska.

Vi är aktiva över hela landet med fokus på värme, kyla energi och service. Totalt företag med ca 3anställda. Vi arbetar med den senaste tekniken och är en helhetsleverantör som tar ansvar från idé, projektering, leverans och installation till . Beskrivning av VVS- och kylföretag i trakten av Södertälje.


VVS-installatör i trakten av Södertälje. Omsättningen uppgår till ca MSEK. Av åldersskäl önskar nu ägaren avyttra rörelsen. Begärt pris för inkråmet är MSEK.


Innan dess var det ett enskilt bolag. Vi är ett certifierat bolag och ackrediterat kylföretag i klass samt mobilkyla. Företaget har upprättade pärmar för kvalitetsmanual samt tryckprovningsmanual som uppföljs av kontrollant ifrån KYS och . Mynewsdesk är Nordens ledande plattform för digital PR. För några månader sedan köptes det holländska bolaget Helpman med en omsättning på cirka 2miljoner kronor. Välkommen att arbeta i ett framgångsrikt kylföretag.


Alfa Laval har avtalat med säljaren Carrier Corp, . Hos oss är kundens upplevelse av vårt jobb det viktigaste.

Vi arbetar nära såväl kunder som arbetskollegor och det innebär att vi är flexibla, lyhörda och prestigelösa. Ett certifierat kylföretag. MVK är ett certifierat kylföretag.


Anders Myrestam som driver företaget är certifierad kyltekniker och har lång erfarenhet inom kylinstallationer och service av kyl och frysanläggningar. En egen import av produkter startades som såldes till kunder inom TESAB-kedjan. I samband med gascentraler och dess gasdetektorer och tillhörande varningsanordningar skyddas främst människor, men även själva kylsystemet.


Både på stormarknader med luftkonditionering, . Kylföretag sparar in tid och kostnader. Läs också: Förändrade EU-regler gynnar marknaden för kylutrustning – Vi har lyckats rekrytera mycket duktiga . Sundsvallsföretaget Teknisk Fastighetsservice expanderar genom att köpa Kylproduktion AB i Gävle. Enstar, ett ackrediterat kylföretag. ENSTAR AB Hammarby allé . Konsultation och problemlösning åt andra kylföretag.


Har ert företag fått en ny kund med en ammoniaksanläggning och ni känner att ni behöver hjälp att lösa uppkomna problem. Vi kan besöka anläggningen för att på plats skapa oss en bild och då bättre hjälpa er och kunden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg