måndag 15 december 2014

Õhksoojuspump

Paremad soojuspumbad suudavad ka talvel päris palju sooja anda. Tavaliselt on Jaapani tootearendusega soojuspumpadel niivõrd täpne automaatika, et see loeb sente, mitte eurosid. Kui soetad soojuspumba küttekulude säästmiseks, tõuseb sellisest täpsusest väga suurt tulu. Sellega seoses on õhksoojuspumpade andmete esitamisel kasutusele võetud uued sesoonsed tõhususnäitajad ning uus energiamärgistus.


Külma kliima jaoks toodetud inverteriga õhksoojuspump LMCB-N on väga tõhus ja energiasäästlik soojuspump.

Euroopas kehtivatele normidele! Seinamudelid kuni –°C - Fujitsu. Uue põlvkonna õhksoojuspump võimaldab optimaalsetes tingimustes ja õige pumbaga vähendada praeguseid küttekulusid kuni , mis pikas perspektiivis võimaldab olulist rahalist kokkuhoidu. Daikin õhksoojuspump SCOP= kõrgeim maailmas. Lisaks veel niisutus, ventilatsioon ja kuivatus, 3D sensorid inimese tuvastamiseks.


Tutvu meie õhksoojuspumpade tootevalikuga kodulehel või tule külasta City Kliima salongi ja vaata töötavaid näidiseid. Kodulehel saad teha erinevate toodete võrdlust. Kui ei tea, milline õhksoojuspump sobib valida, siis sulle on abiks artikkel “Kuidas valida õhksoojuspumpa?

Kui väljas on temperatuur alla miinus viie kraadi, siis kütab õhksoojuspump ruumid ilusasti ära, kui läheb külmemaks, siis anname kaminaga juurde. Kui õhtul panen pumbale kraadi peale, siis on hommikul toas kraadi ja sellest piisab. Kodust ära minnes paneme temperatuurinäidu peale ja tulles . Kas õhksoojusüump on parim lahendus?


Tekib kohe küsimus mis otstarbeks. Kõrgefektiivne soojuspump on loodud põhjamaisesse kliimasse ning töötab ka väga madalatel välistemperatuuridel. Mitsubishi Electric MSZ-FH25VEHZ - Kvaliteetkliima kvaliteetkliima. Unikaalse Hyper Heating tehnoloogiaga . Stiilne välisilme varjab tipptehnoloogiat, mis ühildub Android süsteemiga. Hea hinna-kvaliteedi suhe, omadustelt tõeliselt terviklik õhksoojuspump kütmiseks Põhjala kodudes.


Taskukohane ja kindel valik. Sooviksin kommentaare selle kohta kui kulukas selline aparaat on? Palju ta võtab rohkem kui nt. Mis oleks elektrikulu kui sellega kogu aeg kütta? MFZ-KJ kuulub turu efektiivseimate õhksoojuspumpade hulka.


Kaasa TERMOPILDISTAMINE tasuta! Järelmaksuga võimalik kuuline maksepuhkus.

Inimestele kellel on kiire elutempo, ei jõua pidevalt ahju kütta . Kodus mitmendat aastat õhksoojuspump. Mure nüüd aga selles, et enam ei puhu üldse sooja piisavalt ja tuba on ikka külm. Panen lausa 2 kraadi peale, puhub küll, aga soojaks tuba ei tee. Kas tal võib mingi filter olla mustaks läinud või mis nende õhksoojupumpade nö hingeelu on?


Uus NORDCEL HANSOL on meie soojuspump, mis oma energiaklassiga kuulub kõrgliigasse. Nordcel Hansol õhksoojuspump. Madalatest majapidamisarvetest?


Kütteproff OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis tegeleb kütte- ja jahutusseadmete müügi, paigalduse ja hooldusega. Meie jaoks on väga oluline olla oma klientidele pikaajaline ning usaldusväärne koostööpartner ning . Uuenenud Panasonic HZ-seeria on soojuspumba turu üks liidritest kõikides tarbija jaoks olulistes näitajates. Olgu selleks suur efektiivsus, erakordselt kõrge kasutegur (SCOP 2), ülimalt madal müratase või võime töötada väga madalate temperatuuride juures. Olles veendunud oma toodete kõrges kvaliteedis, pakub ainult .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg