onsdag 24 december 2014

Skorstenstillbehör

Skorstenstillbehör till lågt pris! Underhåll skorstenen för att kunna ha full nytta av den. Välkommen till Vedbrasan!


I vårt produktutbud hittar du tillbehör och reservdelar till din braskamin och skorsten. Sotluckor som underlättar för borttag av sot i skorstenen. Spjäll som reglerar rökgaser upp i skorstenen.

Du förstår snabbt att bara med en kamin kommer man inte långt. Vid installationen behövs tillbehören, och vi har det mesta. Här säljer vi skorstenar, rökrör samt tillbehör till dessa. Vi är återförsäljare av skorstenar från Schiedel och erbjuder flera olika högkvalitativa skorstenar från tillverkaren som passar för olika behov och ändamål.


Welenco skorstenstillbehör. Frågor om bastu Inspirationsbilder, bastu. Det finns för tillfället inga produkter under denna kategori. Anpassa din skorsten efter behov med vårt skorstenspaket som du köper per meter, flexibelt och enkelt.


Paketet består av en stålskorsten av högsta kvalitet speciellt framtagen och lämpad för vedeldade eldstäder som braskaminer, vedpannor och bastuaggregat.

TRÄ säkerhet hinder skorsten - Tillbehör. Beställ förlängning till Opzig skorsten. Enkel att montera på en Opzig eldstad. Moms tillkommer på angivet högsta bud.


Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning. Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev. Byggprodukter inom skorstenstillbehör.


Sundays, vilken du även kan elda med ved. Dags att sota skorstenen eller skaffa en skorsten till bastun? Hos oss hittar du dina skorstenar till både kaminer och bastur.


I vårt sortiment har vi bland annat skorstenshuv, regnskyd emaljrör med eller utan böj, rökrör och vinkelrör från bland annat Harvia. Harvia är ett märke som kan bastu och bastuaggregat. Oct Vedspis med lejontassar enl bild Renoverad invändigt av fackman för några år sedan men aldrig använd efter. Privatpersoner som inte har tillgång till kontokort kan förmånligt välja just Förskottsbetalning och för kunder som tror att de ska komplettera sin beställning med skorstenstillbehör. Glöm inte att ange ordernummer.


Idag är vi således också en marknadsledande grossist av eldstäder, eldstadsrela- terade tillbehör och skorstenar. Material för skorstensreparation. Kaminer, öppna spisar, braskaminer, kakelugnar och skorstenar i Göteborg från Contura, Jötul, Spartherm, Dovre och Keddy med flera - Brashuset AB.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg