torsdag 11 december 2014

Rör uppsala

Nya ägare, nya möjligheter! Besök vår nya hemsida GK. Denna sida uppdateras inte längre och kommer stängas ner inom kort. Klicka här för att komma till vår sida.


Vi har allt du behöver inom VVS och badrumsrenovering.

Våra rörmokare hjälper till med installationen - säkert och professionellt. Runes Rör är ett gediget familjeföretag i Uppsala med års branscherfarenhet. Vi är erfarna VVS-yrkesmän i allt som rör vatten, värme och avlopp. GK Rör AB är ett dotterbolag till Gunnar Karlsen Sverige AB.


Framgångsfaktorn är vår förmåga att kombinerar lokal närvaro med den stora koncernens . VVS och rörmokeri för företag och privatpersoner i Uppsala. Certifierade montörer med brett kunnande och lång erfarenhet. Vi är idag anställda, inklusive kontorspersonal och hanterar det mesta i branschen förkommande typer av arbeten.

Till vårt förfogande har vi stycken . Jag hälsar gamla och nya kunder välkomna så får ni en helhetslösning. Med certifierade montörer, kunnig personal och kvalitetsprodukter från kända varumärken kan vi hjälpa dig med det mesta inom vatten och värme. Vi är en del av Comfort, Sveriges största badrums- och VVS-installationskedja.


Kontaktuppgifter till Abkar Rör Uppsala , telefonnummer, adress, se information om företaget. Välkommen till Värme som Rör. Din lokala installatör av alla typer av värmepumpar i Uppsala med omnejd.


IVT Värmepumpar, samlingsbild . Vi kan hjälpa dig med det mesta inom vatten och värme. Jag heter Per Andersson och har jobbat som rörmontör i år. Vi utför all typ av vvs-installationer! Vi erbjuder värmepumpar, värmeväxlare, vvs-installationer, service, pannbyten, grävarbeten, reningsverk, infiltration, stenspräckning och grundisolering.


Vi hjälper till med ansökningar för reningsverk alternativt infiltration. Johanssons Rör AB är ett komplett vvs-företag placerat i Boden, Luleå, Skellefteå , Umeå, Uppsala och Stockholm. Vi arbetar med entreprenader och serviceuppdrag åt både privatpersoner och företag.


Rör - vvs, värmepumpar, rör , rörinstallationer, golvvärme, avlopp, avloppsanläggningar, badrum, brunnar, nibe - företag, adresser, telefonnummer. Karta och vägbeskrivning.

Läs och skriv rekommendationer om Teubers Rör AB i Uppsala.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg