måndag 22 december 2014

Pool luftvärmepump

Drömmer du om lata sommardagar på en inbjudande uteplats och en skön pool att svalka dig i? I det här blogginlägget reder vi ut vad du kan göra för att värma din pool till så låg kostnad som möjligt. Måste poolen verkligen värmas? Nej, men utan rätt temperatur i vattnet blir upplevelsen inte alls som du . Få ut det mesta av din pool och förläng badsäsongen med en poolvärmepump från Sveriges största återförsäljare av poolvärmepumpar - Rubinpool.


Välkommen in för att se alla våra värmepumpar!

Checklista Att tänka på vid köp av poolvärmepump – Passar poolvärmepumpen mina behov gällande storlek på pool ? Har poolvärmepumpen tåligt skal? Hur ska jag placera min poolvärmepump? Vad har den för garantier? Jämför priser och läs recensioner på Pooler.


Prisvärda poolvärmepumpar. Effektiva och driftsäkra poolpumpar i svenskt klimat. Energiförluster med avstånd.


Om avståndet är långt mellan pool och hus, kan energiförlusterna bli stora, när du värmer poolen med husets värmepump.

Det är viktigt att kapaciteten räcker för att värma poolen trots energiförluster, och att avstånden inte blir för stora. Nyttja din pool under hela badsäsongen genom att värma upp den på rätt sätt! Med en luftvärmepump håller du en konstant behaglig vattentemperatur.


Poolteam erbjuder ett brett sortiment av poolvärmepumpar från välkända leverantörer som Luxlama och Brilix. Du anpassar lätt funktionerna och andra inställningar på ett . Poolvärmepump PVP Inverter, anpassade för vårt nordiska klimat. Pumparna nyttjar den omgivande värmen i luften och överför den till poolvattnet. Värma poolen med värmepump – så funkar det.


Funderar du på att skaffa pool hemma? Att bygga en pool på tomten kostar en del och många gruvar sig lite extra för uppvärmningskostnaden. Ett smart och kostnadseffektivt sätt är att värma poolen med hjälp av en värmepump. Stort sortiment med över olika modeller i sortiment.


Värmepumpar för alla poolstorlekar och i alla prisklasser! Jag har fått en luftvärmepump över efter en renovering och undrar om denna går att använda som uppvärmning till en pool. Vilken poolvärmepump ska jag välja? Bygger nytt, värma poolen med bergvärmen eller. Du bör ta med i beräkningen att det krävs mycket energi för att värma upp stora vattenmängder, vilket ju är fallet med en pool.


Uppvärmningstiden beror på många faktorer som poolens storlek, omgivande temperatur och värmeförluster. Man brukar räkna med att en normaldimensionerad värmepump höjer .

När du kommit fram till att du ska välja en poolvärmepump som uppvärmning av din pool behöver du ställa upp kraven för värmepumpen för att veta hur du ska välja. Vi går igenom det du behöver ta hänsyn till. Det finns en mängd olika faktorer att ta hänsyn till när man ska välja poolvärmepump.


Utbudet är stort och det är . Med en värmepump får poolen en energieffektiv värmekälla med bra driftsekonomi. Den är anpassad för att värma pooler och utnyttjar energin i luften. En investering som återbetalar sig snabbt. Har ni en värmepump till huset? En värmepump för huset är ett bra alternativ för att också värma upp en pool.


En del modeller är förberedda för inkoppling till pool. Detta är tyvärr ofta en dyrare lösning än en separat poolvärmepump. Eftersom varje lösning är unik kan det vara bra att kontakta en återförsäljare för att diskutera behoven och möjligheterna för just din pool och värmepump.


Din Thermiaåterförsäljare installerar snabbt och enkelt poolfunktionen på din värmepump och ser till att allt anpassas efter dina behov. Sedan är det bara att ställa in . Varför går det så långsamt att värma upp en pool ? Det beror på att det är en enorm energi som lagras i vattnet och den energin kan du inte snabbt generera med en värmepump utan att den blir oerhört kraftfull och dyr. Du måste ta med i beräkningen att det kommer att krävas några dagars kontinuerlig drift för att höja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg