tisdag 9 december 2014

Nordic air luft vatten

Hej Är det någon som har erfarenheter, synpunkter på Nordic Air luft/vatten pumpen. Enligt annons så kostar den 55000:- inkl installation. Nordic Air luft/vatten värmepump 80- Varmepumpsforum https://www.


Har någon erfarenhet av Nordic Luft vatten värmepump? Ett problem har vi dock haft. Gummikuddarna som håller pumpen och skall dämpa de vibrationer som uppstår har visat . Hög skaderisk för ny värmepump - Göteborgs-Posten www. Nordic Inverter från IVT/Sharp (680). NA 40från Nordic Air (276).


Efrån Panasonic (140). JAVP-E från Toshiba RAS (64). Andel anläggningar i procent som är mindre än fem år gamla av alla anmälningar till försäkringsbolagen under 2008: Luft/luft procent. Vi gratulerar dig till valet av en ES Energy Save luft -/ vatten -värmepump.


Värmepumpen kommer att sänka dina uppvärmningskostnader och skapa en sund och behaglig inomhusmiljö året om. Värmepumpen är byggd enligt senaste tillgängliga teknologi för optimal funktion, livslängd och komfort. Nån som installerat en dylik manick? NA har ju uppenbarligen ett rätt skamfilat rykte.


VÄRMEPUMPEN SOM SPAR REJÄLT. INSTALLATIONS DRIFTMANUAL. High power serien ( -fas ). Figur - Dimensioner i mm. Figur - Dimensioner i mm. Heating return ø M 26x34.


Någon som har denna värmepump? Den är ju GRYMT billig (9995:- enligt uppgift ) så det skulle vara klart intressant att testa en. Kylmediet är väl inte det bästa om jag förstått det rätt men för det priset så för man väl ta det.


Ta en titt på länken nedan och kom gärna med kommentarer. Marknadens billigaste tystaste luftvatten värmepump, endast dB.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg