onsdag 31 december 2014

Stallströ priser

Med reservation för felskrivningar. Frileverans inom Stockholm och Mälardalen. För leveranser av större mängder lämnar vi gärna offert. VIDA Energi ombesörjer avlastning på plats med truck.


Hitta det strömedel du behöver till just ditt stall här hos oss.

Det strömedel som du behöver är individuellt beroende på behov och hur din häst ( eller annat djurslag) står uppstallad samt hur den rör sig i boxen på natten och hur många timmar den står inne. Tänk på att alltid ha tillräckligt med strömedel i boxen då . Kom till en av våra lågprisbyggmarknader - Alltid äkta lågpris. Prislistan gäller stallströprodukter. För absolut bästa pris kan du sambeställa foder samtidigt som stallströ eller hämta själv från lagret i Enköping och Värnamo.


På alla priser tillkommer moms och ev. Vi garanterar leverans inom arbetsdagar.

Välkommen till YesBox, vi är sveriges ledande leverantör av dammfritt stallströ av bästa kvalitet. På HästNet hittar du alla Strö och spån och alla leverantörer av Strö och spån. Vi erbjuder lossning med egen truck. Leverans information: Lastbilen kräver en fri höjd på meter samt en bredd på meter.


Vi försöker avisera dagen innan leverans. Vid vinterväglag skall vägen samt lossningsplatsen vara halkbekämpad på lämpligt sätt. Om vägen har nedsatt bärighet tex vid . Kutterspånet är 1 svensk träråvara.


Ger en ljusare miljö i stallet. Ett perfekt val för dig som vill ha det enkelt att mocka,. Vi impregnerar stolparna enligt NTR normen vid vår anläggning i Skutskär. Halmpellets är även en bra . Därmed kan vi garantera en övervakad process under full kontroll. Stolparna finns i längder från m till meter.


Jämför priser och läs recensioner på Pellets och Värmeloggs. Om du är ute efter att beställa större mängder så kan du beställa stallströ på pall.

Vi levererar vår torvmix och vårt torvströ i 250-liters säckar. På en pall ryms det stycken 2l-säckar med stallströ. Vi har lång erfarenhet av att erbjuda våra kunder stallströ av hög kvalitet till ett bra pris.


Parkettgolv_Ek_lackad_3_stav_Barlinek. Bäst i test, klickgolv, lacka 18m2. Vårt strö är därför mycket uppskattat bland hästägare men används också med fördel inom annan djurhållning.


Spånet är packeterat i balar om ca 25kg ( 40x45x80cm). Betalning sker kontant eller via swish. Läs mer om produkterna här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg