måndag 22 december 2014

Pellets återförsäljare

Nätverk av försäljningsställen i sydvästra Sverige. Pallen är inplastad och . Genom ett brett återförsäljarnät finns vi nära dig som pelletskonsument med våra produkter. Tack vare lokala återförsäljare på ca fyrtio orter i sydvästra Sverige, kan vi anpassa service, betalnings- och distributionsupplägg till den lokala marknaden.


Högklassig och torr pellets med högt energivärde, minimalt med aska, från svensk skogsråvara.

Denna pellets är mycket skonsam mot din brännare. Självklart kan du även köpa . Frånpriset nedan gäller vid köp av minst pallar. Deras pellets håller högsta kvalitet och lever minst upp till de tuffaste kraven enligt europastandard. Vi kan skryta med en av marknadens bästa pellets. Att förädla sågspån till ett miljövänligt och effektivt biobränsle är ingen lätt sak.


Beca Bengt Carlsson butik. Sök bland våra återförsäljare över hela Sverige.

Till företag sker leverans via bulk och till privatpersoner säljer vi pellets via återförsäljare i småsäck på pall eller bulkleveranser. Allt fler svenskar efterfrågar värme från förnyelsebara bränslen. Torv är ett förnybart lokalt bränsle och utmärkt jordprodukt.


Både Bränsle och Ströpellets i lager. Finns 4km utanför Mariestad centrum mot Töreboda. Ystadpellets är en pellets. Ring oss för att beställa.


Vi är även återförsäljare för Scandbio pellets och har varit i flera år. Pellets 8mm, har även 6mm om önskas. Säckade produkter köper du med fördel hos våra återförsäljare. De erbjuder både enstaka säckar och större leveranser. Observera att online-priserna skiljer sig från pris hos återförsäljare , så kontrollera priset lokalt.


Närheten till kund möjliggör att våra återförsäljare kan hålla andra och oftast . Vi kommer sälja pellets i säck på pall med stoleken 8mm. En pall väger 8kg fördelat på stycken kg säckar. Du kan välja att hämta själv under våra kontorstider eller få det hemlevererat med lastbil.

Beställ värmepellets här! Från Scandbio, Sveriges största leverantör av pellets för uppvärmning av villor. Vi erbjuder förmånlig uppdelning.


Vår pellets finns hos ca 1återförsäljare i hela landet. PELLETT-ikon BUTIK-ikon FINANS-ikon .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg