tisdag 16 december 2014

Vedeldad pool kamin

Att vattnet är iskallt och att barnen vägrar bada är inget man räknat med vid inköpet av poolen, det såg ju så mysigt ut på reklamen. Vedeldad poolvärmare är det snabbaste sättet att värma din pool. En vattenmantlad stor vedkamin av med 1liters vattenmagasin.


Har du fri tillgång på ved kan det inte bli billigare att värma poolen, framförallt hittar du ingen snabbare uppvärmning till din pool. En unik konstruktion där vattnet värms i tre steg gör att effekten på denna kamin är helt “Outstanding”.

Lämplig för pooler upp till m3. En mycket prisvärd kamin anpassad för uppvärmning av små som stora badtunnor. Värmer snabbt och effektivt din badtunna med låg vedåtgång. Detta är en mycket effektiv vedeldad poolvärmare anpassad för trådgårdspooler med en vattenvolym på 6-m3.


Poolvärmare kW för smidigare uppvärmning av trädgårdspooler upp till 8. Med eller utan integrerad trappa. Hygieniskt och kvalitetsmässigt överlägsna badtunnor i trä eller plast!

Badtunnor i rostfritt stål. Kamin monterad på insidan av pool ger en snabbare uppvärmning . Men jag är en sån badkruka så jag vill gärna ha lite värme. Kom då och funderade på vedeldade tunnor. Typ enlda som en galning på förmiddagen så man kan bada på EM. Kamin till badtunna - extern eller intern?


Exklusiva, lättskötta badtunnor med effektiv kamin. Om kaminen installeras med pump (t.ex. för pool ) måste anslutningen vara försedd med ställbar kran på sugsidan som gör det möjligt att reglera vattenflöde och tryck. För högt flöde och tryck kan skada kaminen. Funderar på om man inte skulle kunna bygga en vedeldad poolvärmare för en 12kbm pool , någon som har koll på dessa saker och vet om det är genomförbart eller om man behöver en jättekamin för att få det att funka ? Värmande källor – att välja rätt badtunna. Badsäsongen är inte över – nu söker vi oss till de varma källorna.


Ett rykande dopp under stjärnklar himmel är en sann hälsokur. Driftkostnaden för en vedeldad tunna är i princip gratis om man har stor tillgång till ve till exempel bor nära en skog. ModulPools kaminer tar endast en sittplats i utrymme. När du skall aska ur kaminen lossas ett vred och kaminen tippas upp och ned på en tidning och du är .

Till bad tunnan har jag hittat en bra kandidat till värmekälla. En 40Kw extern vattenmantlad kamin :) och då kanske man kan köra två flugor i en smäll. Värma bad tunna och eventuell poolen ibland.


Heat up Your pool with our wood burning stainless steel pool heater. Specially designed for pools and efficiency. En smidig kamin på utsidan värmer vattnet även und.


Hej, Är lite sugen på att spetsa barnens pool med lite vedvärme. Den jag tänker mig är deras kW. Poolen är en rampool modell lite .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg