måndag 22 december 2014

Värmeregulator

Siemens villasystem VILLATVÅAN är en reglercentral med inbyggd kalender för väderstyrd framledningstemperatur i vattenburna värmesystem. Systemet är mycket intuitivt och enkelt att jobba med. Paketet är komplett och innehåller regulator, anliggningsgivare, utegivare och ställdon. Värmeregulatorer för extra komfort.


Med denna värmeregulatorserie erbjuder du dina kunder mer komfort till minimal uppoffring. Dessa multifunktionella regulatorer och deras stora antal integrerade tjänstefunktioner ger enkel och mångsidig betjäning i alla typer av system. Den användarvänliga betjäningen och . Ouman har mer än års erfarenhet att tillverka värmeregulatorer. Lätthanterliga och säkra funktioner har alltid varit grundidén för konstruktionen, vilket kommer till kundens nytta och är en framgång för Ouman.


Här visas vårt urval av värmeregulatorer. Boendet blir trivsammare när värmen är anpassad efter behov, jämn oavsett temperaturen ute. Man spar energi med rätt tempererat vatten, för att hålla rätt rumstemperatur.


Intelligent regulator som tar hänsyn till byggnadens olika konstruktioner för att hålla rätt värme vid rätt tid. EH–8passar för de flesta . Multifunktionell och kommunicerande värmeregulator för bostadshus ochandra byggnader. Avsedd för värmegruppreglering med behovsstyrd panntemperaturregleringeller förreglering. Styrning av tappvattenberedning.


SIEMENS REGULATOR RVL480. För bostadshus, byggnader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg