onsdag 17 december 2014

Spåneldning

Vi på JÖAB pratar inte om driftsäkra anläggningar, utan vi tillverkar och säljer dom! Med vår förugn kan du använda bränslen med en fuktighet upp till. Eldningssystem JÖAB är det enklaste effektivaste minst arbetskrävande automatiserade systemet från skog till färdig värme. Närvärmeverket värmer kommunen och landstingets lokaler med biobränsle.


Ur miljösynpunkt är närvärme ett av det bästa valen du kan göra. Vi eldar retur-flis som är återvunnet material från industri och spill från skogen runt om där .

Vi tror på närproducerad värme. För dig som kund är det ett prisvärt och bekvämt alternativ som är stabilt över tid. Fjärrvärme är en bekväm uppvärmningsform som tar lite plats i huset.


Har en Säätötuli stokerbrännare på 20kw som jag kör på sågspån i. Kan man elda flis i Edsbyugnen? Enkelt kombipanna för uppvärmning av bränsle som - pellets flis spån briketter. Moms tillkommer på angivet högsta bud.


Fakturakopia samt kvitto på betalningen skall medtagas vid hämtning.

Köparen skall själv ombesörja hämtning, ev. Objektet säljes i befintligt skick och är endast enklare beskrivet, ej testat av . Iwabomatic helautomatisk flisförugn med eltändning i tre storlekar dock max. An- sluts till de flesta olje- och vedpannor. Pelletsbrännaren Iwabo Fastighet klarar effekter från - 2kW. Har även traditionell spåneldning , Kila- forsugnen samt pelletsbrännare för . Ansluts till de flesta olje- och vedpannor.


Pel- letsbrännaren Iwabo Fastighet klarar effekter från - 4kW. Jag har ett minisågverk på gården där jag sågar allt virke som jag behöver. Jag undrar om det är någon som har bra förslag på vad man kan göra med all sågspån? För tillfället kör jag ut det i skogen bara.


Polsk Kombipanna för Flis Flispanna Flisbrännare fliseldning pelletseldning spåneldning standard. Flis och spåneldning med förugn är den effektivaste och enklaste metoden att förbränna träbränslen med varierande kvalitét och fuktighet. Västmanlands län 5ton. Automatisk askurmatning istället för manuell. Det är en av nyheterna för Jöab, som säljer utrustningar för flis- och spåneldning.


Företaget visade upp ett exempel på en pannanläggning med spånförråd i en fristående container på Elmia WOOD.

Så det är inte hela pellets som brinner, det är spånen och de gaser som utvecklas pga. Upplösningen och eldningen sker samtidig. Så rent faktisk är det en spåneldning som sker i brännaren. I den tändes alltid en brasa på julaftonens kväll, och ibland också någon mörk och kulen lördagskväll.


I köket fanns en fläkt inmonterad i väggen ovanför spisen. Allt detta var ju lyx på den tiden! Flis- och spåneldning med förugn är den effektivaste och enklaste metoden att förbränna träbränslen med varierande kvalité er Vi värm ! Det var ju mycket sol i fjol och under hela vintern”, säger .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg