onsdag 10 december 2014

Briketthållare

Brikettkorgar till din brikettgrill, så att du enkelt håller briketterna på plats. Jämför priser och läs recensioner på Grilltillbehör. Välkommen till PriceRunner! Vårt namn säger mycket och kanske allt om oss!


Vi säljer bara grillar och de saker som har med din grill att göra. Vårt mål är att vara bra på grillar.

Kommentar: Indirekt grillning innebär att värmen skall komma från grillens kanter och inte från mitten av grillen. Indirekt värme rekommenderas för större bitar som skall grillas, så att de blir genomstekta utan att . Brikettgrillen ger mängder av möjligheter – i synnerhet om du lär dig de olika grillmetoderna De hjälper dig att lyckas ännu bättre med grillningen, och dina gäster kommer att bli ännu nöjdare. Allt beror på var du placerar briketterna, och med briketthållare till grillen blir det både smidigt och enkelt. Innan du kan grilla stora stekar eller hel kyckling måste briketterna ha en fin glöd och ligga på rätt ställe för att ge perfekt indirekt värme. Hållarna gör att du snabbt . Med briketthållare blir det mycket enklare och rätt varje gång.


Bli den första att recensera den här produkten.

Briketthållare till din brikettgrill, så att du lätt kan hålla briketterna på plats. Håller briketterna på plats mot grillens sidor för indirekt grillning. Den gör indirekt grillning och andra grillmetoder lättare att hantera. Passar till brikettgrill 57cm.


Fri frakt vid köp över 5kr. Inbyggd termometer i locket visar temperaturen i grillen. Två briketthållare , aluminiumspjäll upptill och nedtill, rymlig asklåda, krossäkra allvädershjul och måttkopp för briketter. Klotgrill med rengöringssystem i aluminiumbelagt stål. Nylonhandtag med värmesköld skyddar dina händer . Askfat av aluminium för att slippa rost.


Utrustad med One Touch rengöringssystem i rostfritt stål. Rejäla, spricksäkra hjul som håller för att användas under längre tid. Grillen i svart emalj har två briketthållare och förnicklat grillgaller för ett enastående grillresultat och kvalité.


Fästet för vattenskålen, undergallret och toppgallret. Allmänna tips för en lyckad montering. Weber One Touch Silver cm . Läs noggrant igenom hela monteringsanvisningen innan någon montering påbörjas.


Ta er god tid att montera grillen.

På BAUHAUS hittar du alla grilltillbehör du kan tänka dig från kända varumärken. GRILLNING PÅ BRIKETTGRILL SV. Placera brikettgallret så att stålpinnarna i det är riktade mot. Porslinsemaljerat lock och balja.


Stålbelagt grillgaller med vikkant.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg