fredag 22 augusti 2014

Bästa pellets

Nu missade jag att beställa i tid och köpte säckar på Byggmax då de hade ett bra pris. Men brännkoppen är fylld av aska efter bara ett dygn och brännaren stannar för att bli tömd. Frågan är då vilka företag levererar bäst pellets med bästa förbränningen?


Laxå bäst, eller finns det lika bra eller bättre till . Läs vårt test nu, så vet du vilka pellets som brinner bäst och längst!

Energimyndighetens Testlab har i två omgångar testat pellets för uppvärmning. Alla de testade pelletsfabrikaten håller generellt en hög och jämn kvalitet. Testet omfattar de egenskaper som påverkar förbränningen. Ständiga kvalitetskontroller, hårda krav på våra råvaruleverantörer och ett nära samarbete med tillverkarna av brännare gör att vi kan skryta med en av marknadens bästa pellets ! Det börjar bli dyrt med pellets , särskilt när man som vi inte har möjlighet att köra och hämta själv. Det är en närproducerad pellets av 1procent träråvara från sörmländska skogar.


Rökgaserna som uppkommer vid förbränning av pellets är mycket rena. Någon synlig rök förekommer inte och ingen lukt, vilket förmodligen uppskattas i grannskapet.

Om du fortfarande inte är övertygad om att pelletsvärme är det bästa alternativet för dig föreslår vi att du läser om hur lätt det är att byta till uppvärmning med . Din leverantör av marknadens bästa pelletsbrännare från Skånes bästa återförsäljare. Totallösningar från marknadens främsta. Neova och Lantmännens Agrol, Det blir mer aska och slagg av den jämfört med vit pellets som är tillverkad av torr kutterspån. Pannornas effektivitet, verkningsgra varierar från som bäst procent till lägst procent.


Men de flesta pannorna i testet har en verkningsgrad på procent eller bättre. Har du en pelletspanna med lägre verkningsgrad får du räkna med att köpa mer pellets. Enligt tidningen Dagens Industri riskerar villaägare som värmer upp sina hem med pellets att få ett bränsle som inte håller måttet.


I Bäst i klassen, företag som . Eldning med pellets påverkar inte växthuseffekten. Laxå pellets - FSC-certifierad och bäst i test. Tillverkningen sker helt utan tillsatser. Tack vare hård komprimering blir även transporten ekonomisk. Genom att kontrollera hela processen från spån till färdig pellets skapar vi de bästa förutsättningar för en stabil och jämn värme i din panna.


Ett pelletssystem eller en pelletskamin bör vara av bra kvalitet för att få bästa effekt av. Ni beställer pellets med direktleverans hem till Er.

Pellets kan dessutom lagras utan några miljörisker. Fraktfritt är det och momsen är redan inbakad. Vi säljer endast Svensk kvalité pellets som är tillverkade av bästa råvaran i Sverige, inga tillsatser eller så. Pelletsen är kvalitetsanalyserad och i bästa skick :-). Vi garanterar likvärdiga egenskaper för all pellets som säljs i SCAs varumärken.


SCAs pellets har värden som är bättre än klass svensk standard och Europastandard. Loarp Boxpellets är ett ljust och fräscht stallströ producerat av pressat sågspån av svensk gran. Fördelarna är många – drygt, lättmockat, kräver lite utrymme, har utomordentlig uppsugningsförmåga och är nästintill dammfritt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg