torsdag 7 augusti 2014

Vida pellets hok

Högklassig och torr pellets med högt energivärde, minimalt med aska, från svensk skogsråvara. Denna pellets är mycket skonsam mot din brännare. Köp VIDA värmepellets enkelt idag!


Biprodukter blir energiflis, cellulosaflis, pellets och stallströ. Askan som blir kvar efter förbränning tas tillvara och återförs som gödning till skogen.

VIDA Energi är en av landets stora aktörer inom bioenergi. Pelletsen tillverkas på vår anläggning i Hok och levereras till större delen av södra Sverige. Du finner även våra säckar hos flera återförsäljare. VIDA Stallströ är en annan mycket uppskattad produkt som tillverkas på vår anläggning i Hok.


Skogsbränsle och biprodukter sågverk . Vår sågspån har stabil torrhalt, ca med små fraktionsvariationer, låg askhalt och produceras jämnt under året. Spånet är en attraktiv råvara för tillverkning av bränslepellets och spånskivor. Den jämna kvalitén gör också spånen till en effektiv produkt för kraft- och värmeverk.

Vida Pellets i Hok , recensioner från riktiga människor. Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt bra och mindre bra i och runt om Hok. Bolagets verksamhet ska vara att bedriva tillverkning och försäljning av spånbalar, tillverkning och försäljning av pellets för uppvärmning, tillverkning och handel med biobränsle, handel med cellulosaflis, handel med travhästar samt därmed förenlig verksamhet. Vida Energi AB i Hok Medlemsföretag. En gråkall oktoberdag besökte vi Vidas pelletsfabrik i Hok.


Råvaror i form av kutterspån kommer till anläggningen från Vidas sågverk och hyvlerier på andra platser. Vägs på en våg modell större. Fortsätter kylan blir det problem”. I ett medlemsbrev skriver Pelletsförbundet dock att som läget ser ut just nu klarar de flesta leverantörer sina leveranser och att bristen är tillfällig då produktionen av pellets i världen ökar.


Produktion i Hok för pellets och dd p ströbalar. Enligt produktionschef Kjell Sköld klarar de leveransen just nu, men inte länge till. Flera av konkurrenterna har fått ställa in transporter för att de inte har någon pellets kvar, säger han. Nyheter På Vidas anläggning för pellets i Hok är det bekymrade miner när efterfrågan är mycket större än tillgången.


Det är egentligen en situation som vi haft hela vintern säger André Petersson som är säljare. Men nu när kylan slår till är det extra bekymmersamt när lagret i princip . Cirka procent av produktionen exporteras till Europa, USA, Australien .

Yelp es la mejor guía de tu ciuda una forma fácil y divertida de explorar, descubrir y compartir todos los pequeños comercios en Hok ¡y más allá!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg