måndag 25 augusti 2014

Isolerade skorstensrör

Flex hel- halvisolerat (1). För halvisolerat 30mm (45). Besök gärna vår webshop med skorstenssortiment av högsta kvalité till överraskande låga priser.


Till vänster i menyn hittar Du våra mm isolerade skorstenar och tillbehör kategoriserade efter dimension. Vill Du beställa eller få.

Ett skorstensrör är som känsligast vid höga temperaturer - men det är också då det är viktigast att det är hållfast. Att gå med hona bort från eldstaden underlättar dock vid övergång till isolerade rör. Täta med pannkitt mellan modulerna och torka av överskott med en våt trasa.


Rören kan kapas med ex vinkelslip. Modulen är i emaljerat stål i matt emalj på . Förutom vår egen isolerade modulkorsten BIOMODUL erbjuder vi en . Skorstenarna är godkända för CE-märkning.

Högsta kvalitet på isolering. Paketet passar toppanslutna braskaminer med anslutningsdiameter på 1mm. Kan endast förlängas med isolerade längder.


Dags att sota skorstenen eller skaffa en skorsten till bastun? I vårt sortiment har vi bland annat skorstenshuv, regnskyd emaljrör med eller utan böj, rökrör och vinkelrör från bland annat Harvia. Hos oss hittar du dina skorstenar till både kaminer och bastur. Harvia är ett märke som kan bastu och bastuaggregat.


Nordic Heating är ensamma på marknaden om att erbjuda! Reglerna är högst oklara och inkonsekventa och gäller endast isolerade skorstensrör och inte osiolerade sådana, som givetvis har en . Modul med mm isolering utan värmebrygga (=ingen metallkontakt mellan inner- och ytterrör). Det kan inte bli enklare! Marknadens högsta densitet.


Täckring Ø4(för isolerade skorstensrör ) hos kamintillbehor. Här finns allt från oisolerade rökrör till hel- och halvisolerade skorstensrör i olika dimensioner. Välj mellan färgerna svart och grå för att komplettera din kamin på snyggaste sätt!

Samtliga produkter i denna kategori leveraras av Nordiska skorstensprodukter, alla deras skorstenar uppfyller ställda säkerhets- och produktkrav . Han anmärke på att vi genast skulle isolera vårat skorstensrör på vinden - då det var en stor brandrisk (han kunde inte förstå hur sotaren hade godkänt detta, men grejen var ju den att sotaren har väl aldrig varit in på vinden!). Nu när det är höst så vill vi givetvis börja elda lite.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg