tisdag 19 augusti 2014

Spiskåpa fläkt

FUNKTIONELL OCH EFFEKTIV SPISKÅPA MED MODERN DESIGN. STREAMLINE är vår designkåpa som ansluts direkt till värmeåtervinningsaggregat MiniMASTER eller till en separat frånluftsfläkt. Kåpan levereras i vitt, svart eller rostfritt utförande och har en mycket låg bygghöjd. Den dimbara LED-belysningen och . Stort utbud av köksfläktar och spiskåpor från de ledande tillverkarna.


Frihängande, väggmontera slimmade, design och standard - för alla typer av kök.

En spiskåpa saknar motor, den nyttjar istället husets centralfläkt. Principen är att luftflödet justeras genom öppning eller stängning av spiskåpans spjäll. I vissa fall regleras även centralfläktens hastighet. Spiskåpan finns för bådelägenhet och villa. Det finns fyra slags köksfläktar: kolfilterfläkt, utsugsfläkt och alliancefläkt samt spiskåpa , som inte är en riktig fläkt.


Vilken köksfläkt du ska välja beror för det första på om du bor i villa eller . En köksfläkt som är rätt monterad skapar dessutom ett undertryck i rummet som ser till att den smutsiga luften stannar i köket och slipper påverka luftkvaliteten i övriga delar av huset. En vägghängd köksfläkt med kolfilter tar bort matos i köket när du lagar mat. En traditionell spiskåpa i ren design passar bra ihop med din övriga inredning.

Det effektivaste sättet att bli av med matos är att fånga upp det så nära källan som möjligt, det vill säga med en fläkt eller en spiskåpa direkt ovanför spishällen. Fläkt Woods Utbyteskåpor, Flertalet olika modeller för att ersätta äldre spiskåpor. Vi har snabba leveranser med. Med transformator som passar till flera aggregat t. Passar till JBDD-aa- 1-2 . Då fläkten är placerad på t. System i kökskåpan: centralventilation lägenhet.


Matlagningen blir både enklare och roligare när tråkigt matos effektivt sugs bort med hjälp av en Cylinda kolfilterfläkt, Alliancefläkt eller spiskåpa. Köksfläktar Med aggregat: I bostäder där man . Oavsett om du vill ha en cylinderformad frihängande köksfläkt i modern design, en klassisk design eller en vertikal och utrymmeseffektiv fläkt är det hos oss du finner den. Välkommen till PriceRunner!


Kåpa avsedd för central frånluftsfläkt är försedd med en m lång sladd med jorda . Utbyteskåpa till äldre värmeåtervinningsaggregat av typ RDKB och RDKE. Kan monteras antingen under eller mellan överskåpen. För montering under skåpen finns förberedda hål.


Rätt till ändringar förbehålls. MONTERING, INJUSTERING OCH IGÅNGKÖRNING SOM BESKRIVS. I DENNA ANVISNING MÅSTE UTFÖRAS AV INSTALLATÖR ELLER SERVICEPERSONAL.

Vi förbehåller oss rätt till ändringar utan föregående meddelande innehåll. AppARAteN kAN ANVäNdAs AV bARN fRåN åR och uppåt och peRsoNeR. INklusIVe bARN) med NedsAtt fysIsk, seNsoRIsk elleR meNtAl föRmåGA elleR. Huset har sedan tidigare mekanisk frånluftsventilation med utsug från våtutrymmen och spiskåpa via central fläkt på taket.


När jag nu demonterat den gamla spiskåpan vill jag naturligtvis montera en ny och stilig sådan, men eftersom . Slakta en gammal fläkt för att få en snygg spiskåpa. Den har ett inställbart grund-och forceringsflöde, timer för fläktstyrningen. Easy Clean för lätt rengöring, effektiv lysrörsbelysning. Tillbehörslist kan även monteras i rostfri alternativt svart design. Framtaget för att förhindra brandspridning vid kokkärlsbrand på köksspisar.


Monteras mellan köksfläktens och inkanalens anslutningsslang. Vid spisbrand stängs spjället automatiskt vid öppen låga eller om temperaturen överstiger 72° och förhindrar att branden sprider sig. Eldspjället passar till de flesta köksfläktarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg