tisdag 12 augusti 2014

Vedspis med ugn

Vilken vedspis passar mig? Här finner du vedspisar från Nordic Heating, både med och utan vattenmantel! En mycket prisvärd kamin i hög kvalitet med ugn och spisplatta.


Täljsten på sidorna ingår i priset. Finns även med svarta stålsidor till något lägre pris. Inga problem så länge du kan leva med att det kyler ut snabbt när du slutar elda.

Då är jag mer tveksam till plattorna på den då de inte verkar sitta i anslutning till eldhärden. Välkommen till Nordic Heating, en av Sveriges största butiker för kaminer och skorstenar. Vi har även stor erfarenhet av att sälja till Norge. Tack vare egenutvecklade produkter och direktimport kan vi erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser!


OBS: Angivet pris i annonsen är i NOK men försäljning sker i SEK, vilket kan . Luftburen vedspis med ugn. Olympia Plus vedspis är till stora delar tillverkad av gjutjärn och har en effekt på kW. SG-luftburen vedspis med ugn.

BILD: kökspanna vattenmantlad vedkamin med ugn och stor stekhäll modell selmac Aqua H2o värmer en 600 . RETRO bred 36cm samt RETRO som har en ugn vid sidan om eldstaden värmer en 8liters ackumulatortank info film. BILD:kökspanna vattenmantlad vedspis med stor . Besök oss i våra butiker eller gå in på vår hemsida för mer information om ny vedspis. Oavsett om du söker en vedspis av senaste snitt eller klassiska vedspisar kan vi lova dig en oslagbar värmekälla för köket. En kvalitetsspis tillverkad av extra tjockt gjutgods, och med rejäl eldstad men lite mindre ugn.


Den stora eldstaden ger hög mysfaktor. Eldstadens volym är på hela liter, vilket är den största i Wamslers vedspis sortiment. Vi erbjuder Viking som är en tidlös och vacker vedspis med års garanti.


Khar en stor ugn med termometer och belysning. Denna modell har även en rymlig ugn med täljstenstak. Effekten är beroende av vedkvaliten och vedmängden. Var först med att skriva en recension . Kökspanna NG K-finns i vänsterutförande.


Hos Kaminexperten lever drömmen om lantliga kökspisar, vi har alla typer utav vedspisar, vedugnar eller köksspisar och även vattenmantlade spisar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg