torsdag 21 augusti 2014

Kalmar energi pellets

Vår lokala producent av pellets och loggs har produktionsproblem vilket medför att vi varken kan leverera pellets eller loggs tills vidare. Stoppen gäller från mars för loggs och säckpellets och från mars för bulkpellets. Teckna ett småländskt elavtal nu! Energi härifrån, inte därifrån.


Nu sänks laddpriset på Kalmars Elmackar!

Alltid 1 förnybar energi. Vi vill förändra världen från Kalmar. Här kan du se hur vi gör det. Var med och skapa Sveriges största solpark. Köp redigt närproducerade . Vi är ett energiföretag som erbjuder konkurrenskraftiga och klimatansvariga energilösningar.


Våra kunder känner förtroende för oss och det vi står för.

Vi medverkar till att skapa tillväxt, ekonomiska värden och bidrar till ett långsiktigt samhälle. Kvalitet, service och personlig kontakt var ledordet. I stor grad hämtade pelletskunderna produkten på plats på Bränslehuset. Inflyttning till ny bostad?


Pellets , värme eller solenergi? Komplett företagsinformation med gratis årsredovisningar, telefonnummer, adresser, kartor och mycket mer för pelletsvärme pellets i Kalmar. Branden i pelletsfabriken i Fågelfors påverkar hela landet. Det finns just nu inga pellets att köpa i några Bauhausbutiker i Sverige. För de större näten redovisar vi fördelning på bränslen: avfall, torv och biobränslen ( inkluderar trädbränslen, pellets , biooljor, åkerbränslen mm).


Bränslepellets med högt energivärde, minimalt med aska och som är skonsam mot din brännare. Tillverkad av svensk skogsråvara. Vår pellets är mycket skonsam mot din brännare. Den har ett jämt energiinnehåll som ger minimalt med aska.


Cirka fyrtio mindre värmecentraler skall kon- verteras till pellets. Omställningsprogrammet in- går i Kristianstads satsning på att bli en fossilbränslefri kommun. Antalet hemleveranser av pellets har ökade med .

Vi kan skryta med en av marknadens bästa pellets. Att förädla sågspån till ett miljövänligt och effektivt biobränsle är ingen lätt sak. De säljer och kör ut pellets , levererar sol- och vindkraftandelar.


Dessutom kan de göra en fullständig energideklaration.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg