måndag 11 augusti 2014

Tilluftsdon tak

Tilluftsdon - takspridare med låda. Anslutningslåda 1:ATTC-aaa-bbb-c. Köp produkter för ventilation, fläktar, värmeåtervinning och radonsanering på faktura.


CTPB är en tyst spridare, som normalt placeras i tak , men den kan även placeras på vägg. Luftspalten är variabel och genom att vrida spridaren kan man ställa in önskad spridningsriktning. Monteras med ventilram KGEZ-01.

Till alla klassrum har REPUS halvrunda dyskanaler installerats, produktbeteckning DKU31 med varierande längd och antal dysrader beroende på önskat luftflöde. COLIBRI Ceiling Rektangulärt luftdon med dysor för till- och frånluft. DOMO Kvadratiskt tilluftsdon för tak - eller väggmontage i bostad.


Linjärt spaltdon med dysor. Tillgängligt som standardmoduler … SWIFT Ceiling Kvadratiskt takdon för tilluft. Donet är avsett för montage i tak eller.


MATERIAL BDT: Pulverlackerad stålplåt i vit standardkulör. Konstant eller variabelt luftflöde spelar ingen roll för Flipper. Den unika konstruktionen gör att luften alltid tillförs med rätt hastighet.

Helt naturligt, utan motorstyrning. Lite luft ger liten spaltöppning och tvärtom. Precis som det ska vara för att i alla lägen ge bästa luftkomfort.


Dessutom är Flipper ett effektivt brandgasskydd. TED används för 1-vägs spridning och TEDO för 3-vägs spridning. R: Varmförzinkad stålplåt med gummitätning. Lägg till i önskelistan loading. Produkten är redan i önskelistan!


Lindinvents aktiva taktilluftsdon TTC möjliggör ett bra inneklimat till en låg installationskostnad och mycket låga driftskostnader. Impact är ett effektivt tilluftsdon för lokaler med stora ytor, få väggar och högt i tak. Jag har själv gjort all rördragning och av rent praktiska skäl så blev det en del vägg och en del tak. Fick samma don till allt oavsett, har tappat förtroendet för denna konsult som ni förstår.


Kommer ej kunna få nåt annat av dem heller, men är beredd att köpa rätt grejer . Komplett cirkulärt tilluftsdon med vridbara dysor för synligt montage i tak. ALS är en akustiskt anslutningslåda för Swegons till- och frånluftsdon som monteras i tak. Lådans akustiska material ger en mycket god egendämpning och tillåter stor strypning utan ljud.


Aerodynamiskt utformat med goda egenskaper både vad gäller ljudnivå, egendämpning och kapacitet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg