måndag 11 augusti 2014

Pellets kronoberg

Klicka på kartan eller länken bredvi symbolerna under adressen står för Deromes produkter. Passa på att köpa din pellets av ett företag som arbetat med pelletseldning i mer än 15år, vi vet att vägen till en välfungerande och välmående pelletsanläggning börjar med att använda en bra pellets. Självfallet utför vi även service och injusterin. Beställ pallar och vi levererar hem till dig fraktfritt inom Ljungby området.


Välkomna önskar vi på Kastebergs Gård.

Telefonnummer kan av säkerhetsskäl inte skrivas ut. Säljes till högstbjudande. Lars Carlsson Trävaru driver också ett lastbilsåkeri med bilar som är anslutna till Tingsryds LBC. Vi har även en kranbil för transporter av virke och pellets , samt en timmerbil för skogstransporter.


Trots att många villaägare har börjat tveka kring pellets som uppvärmningskälla då priserna stigit senaste åren, är fortfarande pellets billigast. Allt fler svenskar efterfrågar värme från förnyelsebara bränslen. Torv är ett förnybart lokalt bränsle och utmärkt jordprodukt.


Pelletsverksamheten bedrivs nu i ett gemensamt bolag för Lantmännen och Neova, läs mer på Scandbio.

J G Anderssons Söner AB är ett privatägt sågverk med tradition. Vi tillverkar trävaror, timmer och pellets av hög kvalitet, och saluför dem till kunder över hela Europa. Här hittar du information om klimatsmart och miljövänlig pellets och pelletsbrännare! VÄLKOMMEN TILL KASTEBERGS GÅRD!


I samarbete med Villaägarna i Kronoberg , bjuder energirådgivaren i Älmhults kommun in till en energikväll med huvudsaklig information om olika uppvärmningslösningar med Pellets. Information om bidrag, försäkringar och uppvärmningslösningar med pellets. Pellets ger de lägsta utsläppen av sot och föroreningar.


Om vedeldning är din primära energikälla bör du elda mot en ackumulatortank så att du slipper reglera effekten. Då behöver du bara elda någon enstaka gång per dag under den kalla tiden på året. VIDA är Sveriges största privatägda sågverkskoncern med ca 9anställda på produktionsanläggningar. Produktionen är i huvudsak inriktad på konstruktionsvirke för en rad olika marknader.


Ca av produktionen exporteras till Europa, USA, Australien, Afrika och Asien. Verksamheten omfattar även . Denna örtmix är speciellt komponerad för att hjälpa vid problem i övre luftvägarna (bronchialproblem). Problem uppstår ofta vid väderskifte mellan värme, kyla och fukt vilket kan orsaka luftrörsproblem och hosta. Tilläggsfodret hjälper också mot ökat nosflöde, som ofta är en följd av de ökande allergier många hästar drabbas .

Bulkleveranser - Södra Sverige. Det är fortfarande möjligt att beställa pall. Stäng detta fönster för att återvända .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg