onsdag 27 augusti 2014

Fjärrstyra dator

Endast gratisprogram tack och gärna öppen källkod. Det innebär att den dator du vill fjärrstyra får ett eget namn tilldelat. Det namnet använder du sedan istället för ip-adressen.


Detta är bra eftersom din ip-adress ibland byts ut och gör den det kommer du inte att kunna fjärrstyra datorn igen förrän du tagit reda på den nya ip-adressen. Med dynamisk dns slipper .

Ett sätt att göra det här är att fjärrstyra datorn. Windows har två inbyggda metoder för detta, . Man behöver inte någon dyr eller avancerad mjukvara för att fjärrstyra sin dator. För den som ska fjärrstyra - starta programmet Skype.


Exempelvis kan du använda alla program, filer och nätverksresurser på din arbetsdator från din hemdator och det är precis som om du satt . Du måste först ställa in fjärrdatorn att tillåta fjärranslutningar. För att få den funktionen att fungera måste man först aktivera .

Det går med PC Remote, som låter dig fjärrstyra datorn via ett trådlöst nätverk och en smartmobil som använder operativsystemet Android. Du kan styra och kontrollera allt på datorn samtidigt som du sitter . Det händer dock ofta att han får problem. Tänkte det kunde vara en god idé att nu när jag har hans. Jag har kollat runt lite.


Men inte hittat riktigt vad jag söker. Inte lokalt nätverk alltså. Hur såg han att jag använt hans dator ? IT-diskussioner Lotzautazou. Nån som vet hur hon får slut på det?


Kamera att fjärrstyra från dator. Hej Vilka lite äldre digitalkameror går att fjärrstyra från datorn? Den har tyvärr kastat in handduken och jag letar efter en nya kamera som kan fjärrstyras via datorn.


Då bilderna ska bli film behövs inte så . Teamviewer är ett program som gör att din dator kan fjärrstyras av andra datorer över internet.

Hade vi tillåtit bedragaren att fjärrstyra vår dator skulle han tagit full kontroll över datorn. Många har drabbats av liknande bluffar genom åren, men slutfasen, då tjuven väl är inne i offrets dator , varierar. Det handlar om att helt ta över och fjärrstyra datorer och smarta mobiler, säger Saumil Shah. Det här är attackerarens dator , och den andra är datorn som tillhör den som blir attackerad. Sedan tar han fram två datorer.


Det enda Saumil behöver göra är nu att sätta upp en webbsajt på den ena datorn. Polisen varnar nu för ”Microsoft-bedragarna” som tar över din dator. Mannen blev uppringd av Microsoft – trodde han.


Men samtidigt som han pratade med dataföretaget försökte någon fjärrstyra mannens dator , och både ta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg