torsdag 14 augusti 2014

Krypgrundsavfuktare

Sorptionsavfuktare används för att minska fukten i luften, eller att minska den relativa luftfuktigheten i kalla utrymmen. I till exempel krypgrund och vind används. Bäst-i-test undersökningar av krypgrundsavfuktare eller vindsavfuktare gjorda av lekmän på någon tidning tenderar att fokusera på några enkla mätbara parameterar.


Ofta, i sådana undersökningar, mäts hur mycket fukt avfuktaren kan ta ur luften vid en given temperatur och given luftfuktighet eller hur mycket som avfuktas . Vår rekommendation är att alltid göra en krypgrundsbesiktning för att säkerställa att du vidtar rätt åtgärd för din krypgrund. I många fall är en krypgrundsavfuktare en bra lösning för att komma till rätta med fuktproblem i krypgrunden.

Då varje krypgrund har olika förutsättningar är det viktigt att välja en . Avfuktare - Krypgrundsavfuktare Acetec EvoDry PD2arbetar energibesparande enligt 2-fas principen. Krypgrundsavfuktare för permanent installation i krypgrunder håller luftfuktigheten så låg att tillväxt av mögel, svamp eller dylikt förhindras. Jämför priser och läs recensioner på Inomhusklimat. Välkommen till PriceRunner! Det finns många olika typer av lösningar för fuktproblem i krypgrunden.


Du kan gjuta igen grunden, isolera den och sedan även installera en krypgrundsavfuktare. Denna artikel tar upp alltifrån absorptionsavfuktare till de allra billigaste krypgrundsavfuktarna som bara kostar några tusenlappar. Härav tänkte jag göra en installation av krypgrundsavfuktare.

Fick ett bud av Anticimex på ca tkr för material och installation. Jag har letat runt lite men kan inte hitta några andra firmor tyvärr. Däremot så har jag sett annonser på Woods avfuktare för krypgrund. Driftskostnad krypgrundsavfuktare ? Behöver du en krypgrundsavfuktare ? Att installera en avfuktare är en fast lösning, för att få bästa resultat ska det göras tillsammans med byggnadstekniska åtgärder.


Svensktillverkad krypgrundsavfuktare med enorm kapacitet och hög kvalitet. Drybox Xär en svensktillverkad adsorptionsavfuktare som specialiserar sig på avfuktning av utrymmen med låga temperaturer. Detta gör Xtill ett ypperligt val vid avfuktning av exempelvis krypgrunder.


Utrustad med justerbar luftfuktighetsnivå samt en absorptionsfläkt med en frånluftskanal för fuktmättad luft och två . Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Krypgrundsavfuktare PD 2arbetar energieffektivt via den stegsprincipen, Ansluts med ventilationskanaler spiro för att blåsa in och få cirkulation på den fukt som finns i krypgrunden, varefter den avfuktar. Fukt kan därför ta sig in med hjälp av luften, men också genom marken eller via bristande stuprör och dylikt.


På grund av det uppstår det lättare fuktskador i en krypgrun och det är därför . Penthon med krypgrundsavfuktare är ett energisnålt, smart och mycket effektivt system för att hålla torrt i en krypgrund eller torpargrund. Hög fuktighet eller påväxt i er husgrund? Vi utför paketinstallation av krypgrundsavfuktare ! I paketet ingår: 1st krypgrundsavfuktare modell XDrivebox.

Kanalmontering (Spirorör eller plast). Konmplett installationsmaterial. Tätning av befintliga ventiler. En konstruktion som ofta kan leda till fuktskador. En krypgrund är ett utrymme mellan marken och bjälklaget.


Ett problem som även kan uppstå i exempelvis i källare och på vindar, där en . Komplett slangsats för installation i krypgrund. Gör det själv Enkel installation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg