måndag 25 augusti 2014

Kamin för badtunna

Vår unika kamin ger en snabb uppvärmning av badtunnan, mindre vedåtgång, är lättskött mm. Läs mer om varför du bör välja en kamin från Sotarns Badtunnor. Jämförelse av vedkaminer för uppvärmning av badtunnor, interna och externa kaminer. Vi erbjuder fem olika modeller kaminer för badtunnor.


Vedkamin till badunna rostfritt - badtunnaexpert.

En mycket prisvärd kamin anpassad för uppvärmning av små som stora badtunnor. Effektiv intern kamin för badtunnor på hela kilowatt. Värmer snabbt och effektivt din badtunna med låg vedåtgång. Jämför priser och läs recensioner på Spabad.


Välkommen till PriceRunner! Sitter och kikar på badtunna , har länge tyckt att intern borde ha mest effekt, men efter en del letande och studerande runtom så har jag börjat. Brinntid upp till min.

Kaminens effekt är cirka - kW. Uppvärmningstiden är 2-timmar från grader till grader. Man vinner tre sittplatser med extern vedkamin. Ingen risk att bränna sig. Lättare och snabbare att elda och rengöra badtunnan.


Logosol har produkter för småskalig träförädling. Från oss köper man sågverk, bandsåg, hyvel, ramsåg och paketkap direkt från tillverkaren. Vi finns i Härnösan men arbetar i hela världen. Vi har säljbolag i Tysklan USA och Norge samt representanter i ett femtiotal länder.


Spabad kallas badtunnan om den är försedd med bubbelsystem. Ett varmbad i badtunna kallas ofta lögarba vilket ibland leder till missuppfattningen att även själva anordningen skulle heta lögarbad. Skålade säten för maximal komfort. Ett par kollegor på mitt gamla jobb gjorde sig ett par badtunnor och jag hängde på med att köpa loss ett par virkessatser monterade och så gjorde jag kaminerna själv.


Badtunna med inbyggd kamin och snabb uppvärmningstid. Resultatet ser man ju på bilderna, kollegerna är ganska så duktiga på det här med träarbete efter att ha renoverat var sitt torp till modernt .

Denna badtunna passar i alla miljöer, med vänner och familj. Den unika konstruktionen på våra kaminer ger även en markant lägre vedåtgång samt en renare förbränning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg