tisdag 26 augusti 2014

Reservdelar braskamin

Här säljer vi reservdelar och tillbehör för spisar och kaminer av en mängd olika fabrikat. Hitta rätt reservdel eller tillbehör till din kamin , pelletskamin eller vedkamin, hos Nordic Heating! Ett av Sveriges största och bästa reservdelssortiment för både vedspisar och köksspisar.


Behöver du reservdelar till en gammal kakelugn eller kamin ? Vi har reservdelar till både nya och gamla eldstäder. Kontakta Mariebergs med din förfrågan!

Vi har MASSOR med reservdelar till gamla gjutjärns och täljstenskaminer. Vi kan även i viss mån låta gjuta nya reservdelar. Skicka oss ett mail, gärna med en bild på kaminen i fråga och bifoga . Med små barn och djur i hemmet minskar ett skyddsgaller risken för olyckor.


På BAUHAUS hittar du garanterat ett komplement för din kamin eller öppna spis! I vårt sortiment hittar ni reservdelar som brännjärn, cisternjärn och roster. Här finns även diverse reservdelar och andra . Vi har även andra reservdelar som ni enkelt kan beställa på vår webbplats.


Reservdelar til braskamin.

Sidoglas bågformig 101x460mm (TT10G). Packning set Ø12mm till lucka, Ø6mm till glas (TT40). Reparation Kit till handtag (TT40). Rengöringssvamp för glas st.


Handtak till luckan inkl. Stort sortiment av reservdelar och tillbehör till pelletsbrännare och pannor. Original reservdelar och reparationer av pellets-brännare och pannor. Bland våra tillbehör hittar du fläktar, kokplattor, värmemagasin och vridplattor.


Tillbehör till kaminer och braskaminer. Du kan köpa originalreservdelar till din kamin från vår Aduro- webbshop. Om du inte är säker på vilken kamin du har kan du se modellbeteckningen på typskylten på kaminens baksida. Vi erbjuder års reservdelsgaranti på Aduro-kaminer.


Föreställ dig en braskamin , som kan programmeras, så att det är varmt, när du kommer hem från jobbet eller som kan tända själv. Vår Aduro katalog är full av nyheter, inspiration, idéer och flotta braskaminer. Originala reservdelar och enkelta tillbehörsprodukter kan köpas direkt i vår Aduro webshop.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg