onsdag 13 augusti 2014

Ebeco golvvärme termostat

Ebecos EB-Thermserie består av fyra golvvärmetermostater utvecklade för enkel, snygg och energieffektiv styrning av golvvärme. Det ingår en termostat i alla våra golvvärmekit, men de kan också köpas separat. Det finns ett ställbart överhettningsskydd som gör att den lämplig även för t. Du kan alltså använda EB-Therm 2till styrning av golvvärme för alla typer av golv, . Här kan du hitta svaret på de vanligaste frågorna om golvvärme och Ebecos produkter.

Har en Ebeco elgolvvärmeslinga med termostat EB-Therm 350. Till att börja med fungerade termostaten som den skulle, men efter ett tag blev det problem,. Problem med Ebeco termostat posts Dec Termostat för golvvärme trasig? Nov Måste man ha orginal Ebeco termostat till golvvärmen?


Handla enkelt och smidigt med. Golvvärme i hög kvalitet för klinker, trägolv, våtrum. Tekniken innebär att termostaten samlar in data från start och utifrån dessa beräknar när den ska slå till och från.

Det håller temperatursvängningarna på en minimal nivå, vilket ger jämn värme och . Jämför priser och läs recensioner på Övrig VVS. Välkommen till PriceRunner! EB-Therm 3passar dig som har höga krav på energieffektivet och vill kunna anpassa uppvärmningen helt efter dina behov.


EB-Therm har fyra olika energisparprogram. Termostaten är digital, microprocessorstyrd och utrustad med fuzzy-teknik. Det bygger på en lika smart som enkel princip: Se till att det bara är varmt när du behöver det. Passar dig som vill ha en enkel termostat med golvgivare.


Prisvärt inomhusklimat, roligare renovering och smart förvaring. This item has been hidden. Behöver du hjälp att installera en värmelösning från Ebeco ? Här hittar du alla manualer du kan tänkas behöva.


Vi på Byggmax instruerar dig gärna när du köper golvvärme med golvvärmeskiva , shuntar och termostat från oss för att du ska kunna göra rätt från början. Känner du ändå att du kan behöva en extra hand så kan du köpa till montering av en behörig elinstallatör från oss till fördelaktiga priser. Vi har värme för alla typer av .

Ebeco är ett familjeföretag och är ett av Skandinaviens ledande företag inom elektrisk golvvärme , frostskydd och andra värmelösningar. Ebeco vill att det ska vara tryggt och enkelt att få varma och sköna golv därför har de driftssäkra och energieffektiva produkter. Oavsett om du vill värma upp en hel villa, en källare eller ett . Lönande nyhet om du vill installera golvvärme på betonggolv. Tillsammans med Cable Kit bildar den ett energibesparande och snabbverkande system som styrs optimalt med en programmerbar termostat.


Läs mer om Cable Board på sid 16- 17.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg