fredag 15 augusti 2014

Elelement med olja

Ej tillgänglig online - Se varuhuslager. Passa på att fynda i varuhusen. Gäller så långt lagret räcker. Här finner du BAUHAUS sortiment av oljefyllda element. Du kan enkelt sitta hemma och beställa från vår webshop.


Elementen finns med elektroniska termostat.

Oljeradiator gnosjö 400w. Ett vanligt el element svalnar. Registrerad: Moderna el- element med elektronisk termostat ger också jämn och fin värme som ett oljeelement, och är snyggare och smidigare. Försedd med konvektorer på baksidan för ökad luftströmning och därmed bättre effekt. Ett oljeelement är ett element som är fyllt med olja.


Alla LVIs oljeelement är fyllda med miljövänlig, vegetabilisk rapsolja. I våra oljefyllda el- element används rapsolja - vegetabilisk, miljövänlig. Vi hoppas att du ska hitta det du behöver för att ersätta gamla element , sätta upp nya vid nyinstallation etc.


Välj bland element som är portabla eller fasta med 2V resp.

Det finns klassiska elelement och värmepaneler, våtrumselement, konvektorelement och många fler. Med termostatstyrda element får du jämn och . Komplettera med extra element ! NetOnNet har värmande element om du är lite frusen. Beställ direkt online eller besök din närmaste Lagershop. LVI - Komfortabel värme som är miljövänlig, energieffektiv och i modern design. LVI är marknadsledande inom elradiatorer, element , handdukstorkar, dekorativa radiatorer.


LVI produkterna är hållbara och har en lång livslängd. I hus med direktverkande elelement regleras värmen oftast av en termostat på varje radiator. Termostaten ska slå av elementet när det är lagom varmt och slå på igen när temperaturen sjunker. Ett elelement som slår till och från ofta ger en jämn rumstemperatur, och det är just detta som sparar pengar och . Uppvärmning med radiatorer, element med noggranna termostater sänker energikostnaden.


Välj mellan oljefyllda element från LVI och PAX eller vanliga öppna radiatorer från Adax och Tego. Beräkna ca 70W per kvadratmeter för jämn och energirätt . Hjälper till att hålla nere energikostnaderna. Idealiskt för astmatiker och allergiker då de inte bränner fast något damm. Ger jämn och skön värme i bostaden och passar utmärkt även för fritidshuset tack vare ett inbyggt frostskydd som hindrar temperaturen från att sjunka under °C.


Mycket tunna (cm) och eleganta element med front av härdat glas.

Om detta går dock åsikterna isär! Letar du efter element eller radiatorer till din bostad eller lantställe? Vi på K-rauta erbjuder elradiatorer från Adax men även värmefläktar terrassvärmare och diverse tillbehör.


Prisvärd kvalitet från varumärken som Gelia och Gnosjö. Hur fungerar nya oljefyllda element ? Nu använder ju ingen olja så vad är energibesparingen i det? Strålningsvärme är den typ av värme som människan uppskattar mest och kan liknas med värme från solstrålar eller kanske en . Med en radiator med genomströmnings tas kall luft in nedtill och varm luft strömmar ut upptill.


För att denna form av element ska vara effektiv behövs en rejäl värme på ytan. Typen av olja kan variera, men moderna och miljövänliga alternativ är ofta fyllda med rapsolja. För att ge en mjukare och mera behaglig värme var elementen fyllda med olja med hög flampunkt. Varje element var försett med två rejäla fotstöd som gjorde att elementen blev fristående och kunde placeras var som . Moderna oljeradiatorer och elradiatorer är både direktverkande element vilket gör att båda värmer upp fort och drar mycket mindre ström idag än tidigare modeller.


Egentligen spelar det ingen roll vilken man väljer, inte ur kostnadssynpunkt. Ur säkerhetssynpunkt menar vissa att det kan vara farligt med olja som kan läcka .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg