onsdag 13 augusti 2014

Mitsubishi kylaggregat

Vi importerar och marknadsför även Zanotti direktdrivna kylaggregat. Vi har egna verkstäder i Växjö, Södertälje och Årsta. Våra verkstad är utrustad och anpassad för att utföra alla typer av reparationer och installationer av transportkylaggregat. På denna sidan hittar du handledning och alarmkoder för de aggregaten vi säljer. Mitsubishi Electric - Värmepumpar och kylmaskiner med optimerad verkningsgrad och teknik för bästa driftsekonomi.


Marknadens bredaste sortiment.

Carriers kompakta takaggregat för kyl- eller värmepumpsdrift är kompletta enheter med inbyggda ventilationsfläktar, kylkretsar etc. De är färdiga för omedelbar användning inklusive styr- och . Det breda produktsortimentet omfattar alla typer av klimat- och kylaggregat samt olika typer av värme- pumpar och tillgodoser de flesta behov av kontrollerat. Inom affärsområdet Klimatprodukter sysslar vi bland annat med inomhusklimat. Med marknadens bredaste sortiment har vi på Mitsubishi.


Dieseldrivet lastbilsaggregat med eldrift. Aggregatet styrs helt från manöverpanelen i hytten. Hög effekt, enkelt handhavande och låg ljudnivå är några av fördelarna med detta aggregat.


Transportkyla - ac-service, transportkyla, ac, ac-verksta aircondition, alkolås, bilar, bilel, bilelektronik, bilverksta båtvärmare - företag, adresser, telefonnummer.

Inklusive trådlös fjärrkontroll. Fjärrstyr värmepumpen från mobiltelefonen. WiFi-styrning finns som tillval, monteras utanför innedelen.


Mitsubishi Heavy Industries SR-serie fungerar lika bra i ett stilrent hem som i ett serverrum. Välkommen till Sveriges ledande teknikhandel inom kyla och värmepumpar. Du hittar våra butiker med hämtlager på sju orter i Sverige.


Utbildning av Mitsubishi kylaggregat och tillbehör. Uploads from Växjö Transportkyla AB - Mitsubishi Kylaggregat. Avläsning av timräknare på Mitsubishi TU1och TUkylaggregat. Våra verkstäder är utrustade och anpassade för att utföra alla typer av reparationer och installationer av transportkylaggregat.


Tak, väggar, dörrar och golv tillverkade av sandwichelement med freonfri isolering. Takspoiler anpassad för kylaggregat för minskad. I samarbete med HBG Transportkyla AB är vi en oberoende serviceverkstad till samtliga på marknaden förekommande kylaggregat. Vi är auktoriserad verkstad för Mitsubishi samt Hultsteins kylaggregat. Samtliga mekaniker innehar cerifikat för arbete med kyla kat.


Beijer Ref har även det egna varumärket Aircool för klimatanläggningar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg