fredag 8 augusti 2014

Bosch luft luft värmepump

Den här typen av värmepump ger inte något varmvatten, men innebär ändå stor besparing jämfört med vanliga elradiatorer. Du slipper dessutom grävarbeten och borrhål. Passar lika bra i villan som i . Här kan du läsa och ladda ner broschyrer, produktblad och manualer till Bosch Värmepumpar.


Gå till Broschyrbeställning. Dokumenttyp: Alla dokumenttyper, Användarhandledningar, Pressreleaser, Logotyper .

Boschs luft -luftvärmepumpar är utvecklade för vårt nordiska klimat och klarar energieffektivitets kraven. Den har även en smart funktion för underhållsvärme. Bergvärmepump, Inomhusdel, Display. Luft -Vattenvärmepump, Utomhusdel, Display. Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar.


Välkommen till PriceRunner! Prisspridning: 2 - högre än snittet för värmepumpar (1). Tänk på detta innan du handlar Hur ofta uppdateras .

Med tillvalet fjärrstyrning och en app i telefonen kan du kontrollera värmepumpen på distans. Vi tar ut en fakturaavgift på 25kr för samtliga av våra installationer. Vi tar även ut en avgift på 125kr för dig som väljer installation med. Installationskostnaden är därför låg i förhållande till andra typer av värmepumpar.


Detta ger dig pengar tillbaka på din investering i princip från dag ett. Med en luftluftvärmepump från Bosch kan du i ett hus med elradiatorer till och med mer än halvera dina uppvärmningskostnader. En luftluft - värmepump är dessutom ett bra . Den ger maximalt upp till i COP värmefaktor och i årsvärmefaktor (SCOP).


Bosch värmepumpar säljs och installeras av Nettovärmepumpar Sverige, inkl generös trygghetsgaranti. Pumpen är specialkonstruerad för det Nordiska klimatet, med ny hetgas-avfrostning. Bosch luft -luftvärmepumpar ger hög energibesparing och innehåller en rad avancerade tekniska lösningar, som gemensamt sparar . Omfattas inte av utökad. I solvärmesystemen utnyttjas solens värme mer direkt. Solen är en naturlig – och gratis – energikälla som är förnyelsebar.


För dig som tänker på framtiden – och på din ekonomi i dag – är energisparlösningar från Bosch ett bra val. Spara belastning på natur och . Lagrad solvärme i berg, jor vatten eller luft används optimalt av våra värmepumpar. Samtidigt renar luft - luft värmepumpar luften från partiklar och ger ett mycket behagligare inomhusklimat.

Varma sommardagar kan man använda luft - luft värmepumpen som luftkonditionering. Genom att installera en .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg