fredag 29 augusti 2014

Ulma pannan

Vi kan nu presentera vår nya brännare ULMA ECO kW som även går att beställa direkt ifrån våran webshop. ULMA- Lambdasondpannan är en kompakt och smidig panna som från början dessutom är utrustad med shuntautomatik och trådlös . Pannan har en vattenvolym på L och ska köras . Tillse att strömmen är bruten till pannan innan kåpan över brännare tas bort samt demontera kablage till brännaren när brännaren plockas ur pannan. Serviceavtal ökar driftlängd och livslängd på brännaren.

ULMA AB rekommenderar teckning av årligt serviceavtal. För mer information kontakta din lokala ULMA. Värm upp hemmet med pellets. Den har ändå en rejält tilltagen varmvattenslinga som garanterar konstant varmt vatten.


Den kommer som standard med en manuel shunt. Som tillval kan man välja till trådlös shuntautomatik. ULMA pannan är en kompakt och smidig panna som dessutom är utrustad från början med shuntautomatik och trådlös inomhusgivare.


Inbyggt i pannan är också finessen att den larmar själv när sotning behövs.

Asklådan behöver max tömmas ca 2-3ggr . Pannan är gjord i Sverige och har års garanti men den gäller upp till fem år för läckage. Kommer med en elpatronen på kW. En liten kompakt laddpanna som kan köras med kW eller kW ULMA pelletsbrännare. Jag tillbringar mycket tid på nätet, och av ren slump kom jag över en video på från Rozell Renewables i Irland som säljer bland andra pelletspannor.


Nu är frågan: Är det Rozell som producerar ULMA Pannan på licens, eller är det tvärtom? På tal om panna: Personligen skulle jag inte råda dig att köpa ULMA pannan därför att den endast har en meters varmvattenslinga, som gör att det blir lite si som så med varmvattenproduktionen. Därnäst kommer att brännaren, enligt vad jag läst här på forumet, har samma problem med brännarröret . Ok, bra idè, den där woody pannan säljs av ett företag i Kalmar och verkar ok.


Kompakt panna utrustad med shuntautomatik och inomhusgivare. Pannan kan endast köpas tillsammans med brännaren. I displayen på PLC: n kan man även se vilken effekt brännaren jobbar med. Brännaren kan köras i två effektnivåer och är enkel för installatören att justera in med ett rökgasinstrument. Ulma pannan från Ulma AB.


På Elmia Garden visade vi bl. INSTALLATIONS OCH SKÖTSELANVISNING AV ULMA PANNAN 20KW Kapitel Innehållsförteckning Sida 1. Bekymmerslös kombination av effektiv pelletspanna från ULMA och underhållsfria LESOL solfångare från Tadastro.

Solfångaren sparar pellets och ger. Den utökade ladd- pannan version Mini TCAhar även tidsbesparande och smidig automatsotning. Finns Internetanslutning med gratis APPar som . Exanthemen LXKXVL l _, Geharmutterinjektiunen von Liquor ferri sesqurchln bei solcher XCVll. Gymnastik bei solcher XCY.


Pelletsbrännare Bio-Sol pannans konstruktion är anpassad till många av de vanligaste pelletsbrännarna på marknaden. I och med att pelletspannan är integrerad i en ackumulatortank med begränsat utrymme måste dock vissa krav ställas på pelletsbrännaren för att den skall passa i pannan. Diametern på brännarröret får .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg