tisdag 19 augusti 2014

Sverigepumpen service

Förläng livet på ditt inomhusklimatsystem med bevarad effekt. Säkerställ drift och funktion på ditt . Vi gör alltid ett kostnadsfritt hembesök för du ska vara säker på att göra en bra affär. Vi gör en analys av just ditt hus och rekommenderar en lösning som passar dig.


Självklart planerar och genomför vi installationen också. Givetvis är alla våra installatörer certifierade för din trygghet skull.

Trygghetsförsäkringen kan sedan förlängas för varje år upp till hela år. Vi bjuder även på en 5-årig åskförsäkring när du köper en Sverigepump. Glöm inte att regelbunden service av din värmepump säkerställer en hög besparing över tid och förlänger livslängden på ditt system.


Sverigepumpen är ett noggrant utvald produktsortiment av marknadens ledande aktörer. I produktportföljen finns framförallt värmepumpar men även andra luftvårdsprodukter som skapar ett bättre inomhusklimat. Tillsammans med våra återförsäljare som finns i hela Sverige . Hos oss är du i expertens trygga händer!


Klicka på modellnamnet för att ladda ner dokumentationen i PDF-format (kräver att Adobe Reader finns installerad på datorn). Filerna har en storlek på mellan 1-20MB beroende på antal sidor manualen .

Vi på Allvärmeteknik har mycket erfarna montörer som alla är certifierade och har elbehörighet att hantera installationer och den service som eventuellt behövs. Det får du av oss på Allvärmeteknik- vi har över . Under åren har vi haft glädjen. Vi gör det så enkelt som möjligt genom att ha ett helhetsansvar för försäljning, installation och service. Det brukar underlätta för våra . För att säkerhetsställa bästa möjliga drift bör anläggningen ses över med jämna mellanrum.


Vi utför service på de flesta märken på marknaden. Vi reparerar och utför service på alla typer av värmepumpar såsom bergvärme, frånluft mm. Riktig garanti med uppföljning och service allt för Er trygghet.


Detta gör att rätt monterad storlek på värmepump och placering monterad av våra professionella tekniker gör att Ni får maximal energi besparing och klimatförbättring i Ert hus. Vi är auktoriserade återförsäljare och service givare på Sverige pumpen i hela . Vår garanti ger dig trygghet hela vägen, från en fackmannamässigt utförd installation till en säker, energisnål drift i framtiden. Service Panasonic luftvärmepump, Service Toshiba luftvärmepump, Service IVT luftvärmepump, Service Daikin luftvärmepump, Service Mitsubishi luftvärmepump, Service LG luftvärmepump, Service Fujitsu luftvärmepump, Service sverigepumpen luftvärmepump, Service.


En bra värmepump med god prestanda som passar ovanför ytterdörren där många äldre värmepumpar sitter vilket gör att du kan byta ut din gamla värmepump mot en ny utan att behöva tapetsera om.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg