torsdag 14 augusti 2014

Fyrvägsventil värmepump

Reservdelar till din värmepump. Chatfunktion 8-och Fri Frakt. Hur fungerar värmepumpens automatiska avfrostning? Hur sker manuell avfrostning? GreenMatch ger råd och information på hur du som bäst tar hand om din värmepump i kylan.


Läs mer hos oss på GreenMatch! En bov till att en värmepump inte ger rätt utbyte av energi kan var krånglande fyrvägsventil som inte växlar som denna skall. Blås rent både inner och ute värmeväxlaren med . Finns en tråd där någon säger att deras pump har ström till magnet vid kyldrift, vanligast enl.


Fyrvägsventilen kärvar vid minusgrader. SymptoAlla möjliga symptom, som är svåra att förklara. Det kan vara att styrsystemet uppträder konstigt med underliga värden. Brända svarta elektronikkomponenter kan avslöja att åskan slagit ner.


Lösningar: Försök inte själv, kalla på service. Denna guide ger dig detaljerad information. Värmen som fås från luften förångar köldmediet som cirkulerar i värmepumpen. Då det flytande köldmediet förångas binder.


Maximalt arbetstryck: 4bar. Det händer att det ringer kunder till oss, som menar att de har fel på sin värmepump. Här har vi samlat de vanligaste felen, och hur du går tillväga för att lösa dem. Om det är fel på värmepumpen och du inte vet varför, måste du först boka felsökning.


Vid felsökningen kommer en expert (kyltekniker, vvs-tekniker beroende på sort och problem) hem till dig och försöker hitta vad som är fel på värmepumpen. I viss fall kan värmepumpsexperten fixa felet direkt, men det är . Läs noggrant igenom de här instruktionerna innan du börjar använda produkten och spara användar- manualen för senare bruk. Elförbrukningen sjönk visserligen något, men den beräknade återbetalningstiden för värmepumpen blev år, och inte 3-år som utlovats! Sedan gick värmepumpen sönder efter år.


En fyrvägsventil var trasig. Den brunna Foma- värmepumpen är lite närmare undersökt nu. Grundfelet är att fläktmotorns startkondensator har exploderat och det har sprutat eld och ljusbågar ur den, som följdskada har de tre småreläerna för värmekabel, fyrvägsventil etc brunnit upp och kretskortet har stora brännhål på 2V-sidan . Här hittar du reservdelar för din värmepump. Vi tillhandahåller endast originaldelar från Panasonic.


Komplett sortiment av dammfilter, fjärrkontroller, kompressorer, kretskort, sensorer mm. Minimala och maximala arbetstemperaturer avfrostningsprincipen. Principen för avfrostningen i värmepumpen är en så kallad hetgasavfrostning. Det innebär att under en avfrostning vänder köldmediekretsen riktning via en elektriskt styrd fyrvägsventil.


Den komprimerade gasen från kompressorn leds in i toppen av . Fel i termistor- system för utblåsningsluft. Givarfel för utblåsningsluft. Självdiagnos med trådlös fjärrkontroll. Värmepumpar och luftkonditionering.


Här kan du läsa Bra att veta om värmepumpar. Scanmont har värmepumpar för alla behov och säljer endast välkända kvalitetsmärken. Den elektroniska styrenheten sköter .

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg