onsdag 20 augusti 2014

Rörvärmeväxlare

Tub – och rörvärmeväxlare. Alfa Laval har ett brett sortiment med tub- och rörvärmeväxlare för olika industrier och använningsområden. Till läkemedelindustrin levererar vienheter som uppfyller de stränga hygienkrav som ställs.


För kylning och frysning tillhandahåller vi förångare och kondensorer . Aircoil erbjuder rörvärmeväxlare för ett stort antal användningsområden.

Växlarna dimensioneras utifrån aktuella behov och kan användas för köldmedium som kondensorer och förångare samt inom industriella miljöer för värmeväxling mellan olika vätskor som vatten och olja. Upptäck lokala företag, sök efter vänner och familj samt kolla tomtgränser, historiska flygfoton, cykelvägar m. Provtagnings kylare speciellt framtagen för exempelvis renånge applikationer med små flöden: Hygieniska. Värmeväxlare framtagen för energiåtervinning av rötat slam inom komunala reningsverk. Inga resultat hittades för.


Forslag: Kontrollera stavningen. Pröva med mer generella ord.

Prenumerera på denna sökning. Metal Supply - metall- och verkstadsindustrins knutpunkt. En annan återvinningsteknik är rörvärmeväxlare som integreras med de vertikala eller horisontella avloppsstammarna. Allt spillvatten, inklusive svartvatten med fasta partiklar, går igenom avloppsledningarna. Detta ställer andra krav på utformningen av växlarna.


Innerröret i värmeväxlaren har samma . De flesta av värmeväxlarna i Estanc portfölj är tubvärmeväxlare. Dessa kan delas upp i mindre grupper. Tubvärmeväxlare består av serier av rör.


En uppsättning av dessa rör innehåller den vätska (eller gas) som antingen ska värmas eller kylas. Konceptet är avsett för flerbostadshus där användningen av varmvatten är betydligt högre än t. Nyckelord: Värmeåtervinning, avloppsvatten, förvärmning, rörsanering, stambyte, rörvärmeväxlare. Våra rostfria U-röret skal och rör värmeväxlare med hög kvalitet erbjuder fantastiska prestanda på värme utbyta och lång livslängd.


Som en professionell värmeväxlare tillverkare och leverantör i Kina välkomnar vi också de anpassa beställningarna. Bör du är intressera Välkommen att kontrollera offerten med oss. Med utförlig information om underkategorier och delar.

Precisionssvetsad mantel - optimal finish och hållbarhet. Ställbara fästen i rostfritt syrafast stål - för enklare och mer . Enkel montering med de rostfria, reglerbara fästena som medföljer. Rörvärmeväxlare för pool - Maxi Flow.


Installeras med enkelhet till befintilig värmekälla. Vid behov av utökad värmekapacitet kan Maxi-Flow kopplas samman i serie. Sekundärsida, kallt vatten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg