onsdag 20 augusti 2014

Kylskåp karlstad

Hos ELON i Karlstad får du professionell hjälp och ett brett sortiment av vitvaror som kylskåp , tvättmaskiner och kaffebryggare från kända varumärken. Oavsett om du är på jakt efter en ny tvättmaskin, diskmaskin, mikrovågsugn eller kanske ett kylskåp har vi något för dig! Vi har även vår egen köks- och förvaringsserie Sentens, samt ett noga utvalt sortiment av hushållsmaskiner. Gör din egen juice med en råsaftcentrifug, upptäck de oändliga möjligheterna med en.


Välkommen till Richardsons! Din ELON butik i Karlstad !

Få hjälp av kunnig personal. Hela år på stora delar av sortimentet ! Bra räntefria delbetalningsalternativ. Vi är proffs inom vitvaror, kök, badrum och värmepumpar och finns i Karlstad , Arvika, Säffle, Grums och Kristinehamn.


Vitvaror, Smart vit spis med multifunktionell ugn och snabba kokzoner, inklusive dubbelzon. Alla annonsörer Privat Företag. Letar ni efter ett företag som utför vitvaruservice, hushållsmaskinservice eller tvättmaskinservice i Karlstad ? Vi utför service av vitvaror som kyl , frys, tvätt, tork, mikrovågsugn, fläkt samt dammsugare.

Vi säljer reservdelar över disk till de märken som vi servar. Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss! Kylmekano utvecklar och installerar kyl - och frysanläggningar i butiker, storkök och industrier.


Vi utför även installation av värmepumpar, komfortkyla och luftkonditionering. Med förebyggande underhåll och genomtänkta serviceupplägg ser vi samtidigt till att allt fungerar så att du slipper onödiga och kostsamma . Gårdfeldts Kyl ger dig funktion i alla tänkbara miljöer. Kontakta oss gärna eller besök oss på något av våra kontor i Karlstad eller Kristinehamn för att veta mer om hur vi kan hjälpa dig med energioptimering. På Solsta Hotell har ni möjlighet att övernatta i trevliga enkelrum, dubbelrum och trippelrum. Enkelrum 14kvm alla rum är individuellt inredda med sin egna personliga inredning.


Fristående, kompressordrivet kylskåp som inretts med frysfack, grönsakslåda, två glashyllor, tre dörrfack och ägghållare. Kylskåp , Gratis wi-fi, Hårfön, . Interiört finns också bländfri belysning och panel med strömbrytare och temperaturinställning. Dörren kan både höger- och vänsterhängas. Den här veckan ska det monteras solcellsmoduler på taket till Kommunstyrelsens hus.


Det blir kommunens sjätte solcellsanläggning på egna fastigheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg