tisdag 26 augusti 2014

Narvi bastuaggregat

Alla bastuaggregat från Narvi är av högklassiga material, som gör att aggregatet och bastun snabbt blir varma och ger jämna och behagliga bad. Våra bastuaggregat är trygga och av god kvalitet. Narvi Ultra- bastuaggregaten är gjorda för stora bastur i hård bruk. De passar i rymliga bastun som används långa tider.


En separat termostatenhet ser till att rätt temperatur hålls i bastun. Värmeelement till NARVI Oy:s bastuaggregat har en ovanligt stor .

Narvi Steam Ready är ett bastuaggregat med modern design och teknik. Det ackumulerande Steam Ready –aggregatet är energiekonomiskt tack vare en god värmeisolering. Steam Ready lämpar sig för familjer som vill bada bastu utan att desto noggrannare planera . Narvi NC Electric är ett nytt, naturligt stilfullt bastuaggregat av bästa kvalitet.


Det lättanvända bastuaggregatet ger behaglig bastuånga och värmer snabbt upp bastun. Manöverpanelens kabel är meter lång. Narvi NM -bastuaggregaten har planerats som lättanvända och hållbara standardbastuaggregat. I monteringsskedet kan manöverpanelen kopplas antingen på den högra eller på den vänstra sidan av .

Tack vare sitt stora stenmagasin ger Ulta Big -bastuaggregatet bastubadarna utmärkta bastubad. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Ett toppmodernt aggregat eller en traditionell vedeldad bastuugn? Bygg bastu självVill du kunna bada bastu när och hur du vill ? Välkommen till PriceRunner! Du lita på att detta moderna bastuaggregat , tack vare det stora stenmagasinet, ger dig varma bastubad under lång tid framöver.


NM bastuaggregat finns flera olika färger, så att du skall . När man bygger sauna i Finland så har man höga krav på saunans hjärta. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Kota Saana bastuaggregat förenar skön bastuånga med en stilfull design.


Tack var den stora mängden av bastustenar och en väl genomtänkt design ackumulerar bastuugnen bra med värme och ger långa och mjuka bastubad. Byggt för att både vara hållbart och användarvänligt är aggregatet perfekt för både dig som har haft bastu tidigare och nybörjaren. Narvi NM 9är ett hållbart och användarvänligt bastuaggregat avsett för en lite större bastu.


Bastuugn Aito 1 svart emalj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg