måndag 18 augusti 2014

Luft vatten värmepump panasonic

Polarpumpen säljer installation av luft vatten värmepumpar och gör hembesök hos dig innan själva installationsdagen för att se till att vi har tänkt rätt med ditt val av . Gör stora besparingar redan idag. Läs mer om våra Luft - vatten värmepumpar här! Vår nya värmepump för privathushåll fick bäst i test av Teknologisk Institut i Danmark. Aggregatet är som standar.


Jämför priser och läs recensioner på Värmepumpar.

Välkommen till PriceRunner! Det finns många fördelar att hämta med tekniken. Du kan spara upp till i värmekostnader jämfört med ett elsystem. Kontakta oss idag för kostnadsfritt.


Panasonics luftvatten värmepumpar går under namnet Aquarea. De flesta andra värmepumpar på. En luft vatten värmepump består av tre delar.


En komplett värmepump med inbyggd varmvattenberedare.

De har från 3-16kW på de vanliga modellerna. Marknadsledande gällande COP värde och effektivitet, denna kombination skapar en fantastiskt bra besparing. Samtidigt är det också ett av de mest kraftfulla, och klarar av att producera mer värme på mindre el än samtliga konkurrenter.


Denna kombination av kraft och . PANASONIC AQUAREA ALL-IN-ONE T-CAP 9-kW. En idealisk lösning som passar både nya och äldre byggnader med vattenburet värmesystem. Jämfört med traditionell uppvärmning med olja eller el kan besparingarna bli enorma. Pålitliga värmepumpar för värme och tappvarmvatten. Gäller All- in-one T-CAP kW H-generationen.


Genom att kombinera värmepumpen med en speciell tanklösning kan vi uppnå temperaturer på 80° C. På vårt lager i Avesta finns ett komplett . HANDBOK för splitsystem . Köp med eller utan installation. Full effekt ner till -grader. Varmvattenberedare 2liter.


NY AQUAREA ALL IN ONE Perfekt för installation i nya hus, men . Vid avfrostning kommer det vatten från utedelen och detta vatten kan bilda stora ismassor om det inte kan rinna undan ordentligt. Effektiv året om – ger effekt ned till -grader.

Söker du en värmepump som är effektiv även när det är riktigt kallt ute kan den här modellen vara något för dig. Jämfört med exempelvis en motsvarande modell från CTC på 9kw har denna en effekt på kw. Luften – den oändliga värmekällan du inte behöver borra efter!


Värmepumpar utnyttjar effektivt den energi som finns i luft och omvandlar den till värme.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg