tisdag 1 mars 2016

Contura se kampanj

Vad händer i kaminvärlden? Här hittar du de senaste nyheterna om kaminer och eldstäder från kamintillverkaren Contura. Vi märker med stolthet våra braskaminer Made in Sweden.


Varmt välkommen till Contura ! Se vårt utbud av braskaminer.

Ta kontakt med dina närmaste återförsäljare för exakta priser och kampanjer. Funderar du på att köpa kamin? Just nu har vi kampanjpriser på utvalda kaminer. Välkommen hem till värmen.


Denna webbplats använder kakor (cookies) för att garantera bästa möjliga användarupplevelse. Om du fortsätter att använda webbplatsen, accepterar du användningen av kakor. Hitta min närmaste butik.

HITTA DIN ÅTERFÖRSÄLJARE. Vi har ett stort antal återsäljare runt om i landet som mer än gärna hjälper dig . Contura 556t Style Kampanj - företag, adresser, telefonnummer. Läs mer om kampanjen på Contura. Contura ger snabb uppvärmning, har hög förbränning och de allra flesta är miljömärkta med Svanen. Temperaturen sjunker och det börja kännas som att hösten smyger sig fram lite senare än vanligt.


Del av höstkampanjen från Contura är nu avslutad och del knackar på dörren och vill in i husen! Denna höstliga kampanj bjuder på lite mer täljstenskaminer. Täljsten har den fantastiska förmågan att lagra värme och kyla. Contura har kaminer i många olika utföranden och storlekar. Du hittar lätt din favorit och just nu har vi bra.


Kampanjprodukter är utgående produkter som vi säljer till kraftigt reducerade priser. Då dessa produkter inte tillverkas längre säljs de endast så långt lagret räcker. Inga ytterligare rabatter kan utnyttjas vid köp av kampanjprodukter. För tillfället har vi inga kampanjprodukter till försäljning.


T 690ag-style 790T 510G-style 510-style 720t Premodul i7-glas i5-.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg